Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Proszę, potrzebuję pomocy.

Napisany przez Aleyna_21
Cześć wszystkim, właśnie przypadkowo natrafiłem na wasze forum i jestem pozytywnie zaskoczony, jak dobrze niektórzy tutaj znają pewne tematy i są tak mili, że chętnie je tłumaczą:P Mam nadzieję, że mam również to szczęście. Muszę napisać pracę domową z makro, niestety także po angielsku, ale najpierw muszę zrozumieć sens, i właśnie tu mam z tym pewne problemy. Więc jeśli wziąć dosłownie pytanie z treści pytania, brzmiałoby ono: Dlaczego bank centralny nie może kontrolować (zarówno) podaży rezerw, jak i stopy procentowej? Czy ktoś może coś z tym zrobić? :smutny: Więc chodzi zapewne o dostarczanie rezerw walutowych.... Byłoby miło, gdybyście mogli pomóc. Z góry dziękuję

Napisany przez ADMCI4
Musisz już samodzielnie wykonać swoją pracę. Być może ta książka pomoże Ci dalej: SpringerLink - Książka Powodzenia arsenal

Napisany przez Aleyna_21
To po prostu nie tak, że chcę, aby ktoś inny wykonywał moją pracę. Chciałbym po prostu wiedzieć, jaki jest motyw tej pytania. Czy możliwe jest, że rezerwy zaopatrzeniowe są własnością banku centralnego i nie mogą być oprocentowywane jako jego własność. Bank centralny nie mógłby wypłacić odsetek ze swojego konta i ponownie wpłacić ich na swoje konto bankowe. Byłoby to nietypowe... może to ma związek z tą kwestią?

Napisany przez ADMCI4
Dlaczego zdecydowałeś się przyjąć pracę domową, skoro nawet nie rozumiesz pytania? Może tutaj znajdziesz kilka wskazówek dotyczących Twojego zadania: Cześć Volker

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata