- pn sty 22, 2018 9:42 am
Cześć,
mam pytanie dotyczące mojego bieżącego finansowania i mam nadzieję, że możecie mi pomóc:
W załączniku przesyłam wam harmonogram spłaty udostępniony przez mojego banku dotyczący mojego[url]kredytu[/url] hipotecznego.
Do dnia zakończenia, czyli 31.03.2018 roku, mogę zrozumieć, jak są naliczane odsetki, ale potem oczywiście zmienia się ich obliczanie?!
Moim obliczeniom z dnia 30.06.2018 roku powinny być naliczone odsetki w wysokości 442,18[url]euro[/url] ?
Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić, jak wyliczyć podane odsetki w harmonogramie spłaty?
Pozdrowienia,
BauMassiv
mam pytanie dotyczące mojego bieżącego finansowania i mam nadzieję, że możecie mi pomóc:
W załączniku przesyłam wam harmonogram spłaty udostępniony przez mojego banku dotyczący mojego
Do dnia zakończenia, czyli 31.03.2018 roku, mogę zrozumieć, jak są naliczane odsetki, ale potem oczywiście zmienia się ich obliczanie?!
Moim obliczeniom z dnia 30.06.2018 roku powinny być naliczone odsetki w wysokości 442,18
Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić, jak wyliczyć podane odsetki w harmonogramie spłaty?
Pozdrowienia,
BauMassiv