Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: Tylko tak...

Napisany przez FloHH
Nie mam zbyt wielkiej nadziei, że to cokolwiek pomoże, ale mimo wszystko chciałbym prosić wszystkich, aby zaprzestali infantylnego zachowania w ostatnich dniach na tym forum. Nawet jeśli trudno w to uwierzyć, na pewno znajduje się tutaj ktoś, kto chce poważnie dowiedzieć się więcej na temat finansów poprzez to forum. Ci ludzie są wdzięczni za każde oświetlenie kwestii z każdej perspektywy. Według mnie każda perspektywa obejmuje:

- Wskazówki od profesjonalistów, którzy mogą następnie zmienić to w ofertę doradczą na PW. I szczerze mówiąc, co w tym złego? Gdy idzie się do swojego banku, to też nic innego.
- Wskazówki od półprofesjonalistów i zwykłych budujących domy, że można ryzykować przekraczając swój plan i że nie każdy może spełnić sobie marzenie o domu.

Nie obejmuje to sugestii, że jest się kompletnym idiotą tylko dlatego, że nie udało się zaoszczędzić 180 000 zł ...
I nie obejmuje to osobistych wojen między poszczególnymi uczestnikami, które w ostateczności tylko wprowadzają zamęt i nie przynoszą powagi tematom omawianym tutaj.

Jeśli spojrzymy na wpisy ostatnich dwóch dni na tym forum, można byłoby zamknąć interes - co byłoby szkoda ...
Dlatego proszę, ci którzy się to dotyczy, zachowajcie się teraz trochę bardziej jak dorośli ludzie... ??? Dziękuję!!

Napisany przez Klaus1976
Cześć, teraz także jestem atakowana przez użytkownika noxxxix! Obrzydliwe!

Napisany przez FloHH

No cóż, infantylne zachowanie lepiej zrzucać na innych, zanim samemu nie zostanie się celem ataku. Jak już wskazano w innym miejscu, to forum od dawna popadło w ruinę. I nic się nie zmieni, dopóki pewien użytkownik, a mianowicie noelmaxim, będzie cieszył się wolnością i bezkarnie groził, nękał innych użytkowników czy blokował krytyczne głosy, jak to lubiłby to ująć.

Bardzo dziękuję za korektę ortograficzną. Nikt nie jest doskonały... Zdziwiony jest neutralny obserwator przed sceną (za kulisami przynajmniej ja nie mogę się rozejrzeć), że liczba kont agresywnie atakujących użytkownika, a mianowicie noelmaxim, gwałtownie wzrosła, po tym jak kilka kont zostało zablokowanych - przynajmniej dla mnie nie było to zaskoczeniem po ich występowaniu tutaj. Jeśli ktoś nawet nie okazuje śladów elementarnych manier, to po prostu spadnie. Na szczęście nie tylko w realnym, ale także w wirtualnym życiu.
Dlatego moja prośba - proszę poszukać sobie innej zajęcia, niż ciągłe wywoływanie zamieszania tutaj... Dzięki...

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata