Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: ubezpieczenie pozostałego długu

Napisany przez adrastea
Cześć wszystkim,
Mam pytanie: Cztery lata temu wziąłem [url]kredyt[/url] (na dowolny cel) i niestety nałożono na mnie dość drogie [url]ubezpieczenie[/url] [url]kredytu[/url]. Nawet gdy po dwóch latach przedłużyłem [url]kredyt[/url] (trochę zwiększając kwotę), nadal kontynuowałem [url]ubezpieczenie[/url]. Wtedy zwrócono mi dotychczasową składkę na [url]ubezpieczenie[/url] w proporcjonalny sposób i ponownie obliczono ją na nową kwotę [url]kredytu[/url]. Teraz chcę zwiększyć [url]kredyt[/url] ponownie wkrótce. Tym razem jednak nie chcę kontynuować ubezpieczenia. Moje pytanie brzmi, czy w takim przypadku otrzymam zwrot składki na [url]ubezpieczenie[/url]? Czyli gdy nie będę kontynuował ubezpieczenia?
Dziękuję!

Napisany przez finanzierung
Teraz naprawdę mi przykro, ale powinieneś bardziej zastanowić się nad swoim stylem życia niż nad ubezpieczeniem od zaległych spłat.......

Zwiększanie [url]kredytu[/url] co 2 lata nie brzmi zbyt rozsądnie.

Napisany przez NaTwoim13
Pomimo tego, niewykorzystane [url]ubezpieczenie[/url] zostanie zwrócone nawet jeśli nie zawrzesz nowego.

Napisany przez Hilfe
Cześć, jak już wspomniano, dostosuj styl życia. Znajdź bank, który nie oferuje RSV i przenieś tam swoje zadłużenie

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata