Re: Skorzystaj z jokera do odwołania w celu rozwiązania istniejącego finansowania budowlanego.
Napisany przez nordmen -
- pt lut 09, 2018 7:25 pm
Cześć wszystkim,
w maju 2010 roku podpisałem umowę finansowania budowy i do tej pory nie skorzystałem z prawa do odstąpienia od umowy. Teraz z osobistych powodów chcę sprzedać mój[url]Dom[/url] , moje zobowiązanie związane z oprocentowaniem trwa do 05/2020 i chciałbym z tej sytuacji wyjść jak najkorzystniej. W przyszły piątek mam umówioną wizytę u mojego doradcy bankowego zaufania, aby obliczyć, ile kosztowałoby mnie wyjście z finansowania dwa lata wcześniej. Nie mam pojęcia, ile to może mieć kosztować, ale chciałbym rozważyć wszystkie możliwości, aby zapłacić jak najmniej.
Moim pomysłem jest oszczędzenie trochę pieniędzy poprzez odstąpienie od umowy, aby ewentualnie lepiej wyjść z niej.
Myślicie, że to jest możliwe?
Pozdrawiam serdecznie,
Nordmen
w maju 2010 roku podpisałem umowę finansowania budowy i do tej pory nie skorzystałem z prawa do odstąpienia od umowy. Teraz z osobistych powodów chcę sprzedać mój
Moim pomysłem jest oszczędzenie trochę pieniędzy poprzez odstąpienie od umowy, aby ewentualnie lepiej wyjść z niej.
Myślicie, że to jest możliwe?
Pozdrawiam serdecznie,
Nordmen