Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące innych form finansowania, leasingu, oszczędzania na budowę domu, narzędzi finansowych itp.

Re: Leasing pojazdów

Napisany przez SeMu
Cześć ludzie,
moja mama chrzestna kupiła samochód i sfinansowaliśmy go za pośrednictwem Banku Santanda. Zarejestrowałem samochód na siebie w Wydziale Komunikacji, ponieważ moja mama chrzestna nie może prowadzić samochodu, jest starsza... Dlatego musiałem podać swoje dane w banku. Teraz jesteśmy obaj kredytobiorcami na papierze. Problem polega na tym, że rata zawsze jest pobierana z jej konta. Czy istnieje sposób, aby rata była pobierana z mojego konta?

Napisany przez Malapascua

Hej ludzie,
moja mamie zastępczej kupiła samochód i finansowanie skorzystaliśmy z Santanda Bank. Zarejestrowałem samochód na siebie w urzędzie komunikacji, ponieważ moja mama zastępcza nie potrafi prowadzić samochodu, jest stara..... Dlatego musiałem podać moje dane w banku. Teraz oboje zostaliśmy kredytobiorcami na papierze. Problem polega na tym, że rata zawsze jest pobierana z jej konta. Czy istnieje możliwość, że rata mogłaby być pobierana ode mnie?

Co cię to obchodzi? Po prostu zrób stałe zlecenie na jej [url]konto[/url] i już...
Jeśli koniecznie trzeba, po prostu zmień [url]konto[/url]. Nawet trzyletnie dziecko może to zrobić.

Napisany przez 2tneub
Całkowicie pomijając tę kwestię, powinieneś już wiedzieć, na co się decydujesz (finansowanie czy [url]Leasing[/url] samochodowy)

Napisany przez Jehan
Podaj po prostu nowe dane konta. To chyba najprostsze na świecie.

Napisany przez Dallmeyer
A może po prostu jej dać pieniądze gotówką? Zawsze można się jakoś obejść, jeśli nie możesz tego zmienić.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata