Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Znasz się na inwestycjach? Wymieniaj się wiedzą z innymi użytkownikami forum.

Re: Zainwestować 12 000 euro w sposób przynoszący jak największy zysk.

Napisany przez klassiker
Cześć drodzy członkowie forum, Jak najlepiej zainwestować 12 000 euro w sposób dochodowy? Okres trwania powinien wynosić 1 rok. Najwyższym priorytetem jest bezpieczeństwo. Czekam na wasze porady. Pozdrowienia Klassiker

Napisany przez Dasdi1970
klassiker pisze: Witam drogie członkinie i drodzy członkowie forum, Jak mogę zainwestować 12 000 euro z zyskiem? Okres trwania inwestycji powinien wynosić 1 rok. Najważniejsza jest dla mnie bezpieczeństwo. Czekam na wasze wskazówki. Pozdrawiam klassiker
Jeśli chodzi o pieniądze - Sparkasse! *Hehe, nie do końca, ale prawie. Oferta: Inwestycja od 1500 € - przez pierwsze 6 miesięcy 4 %, jeśli zostawisz pieniądze na łącznie 390 dni, otrzymasz 8,5 % retroaktywnie na całą kwotę. I to z gwarancją! Zabezpieczona przez Fundusz Gwarancji Depozytów Postfinance do 100 000 sfr. PS: Całkowity zwrot prawdopodobnie przekroczy 10 %, ale nie można tego propagować zgodnie z przepisami prawnymi. Jeśli masz zainteresowanie, proszę o krótki kontakt podając numer telefonu lub adres e-mail.

Napisany przez ADMCI4
Czy to oferta lokaty terminowej? Od Sparkasse? Jak jest z bezpieczeństwem? Mam moje pieniądze ulokowane na rok od sierpnia 2008 r. w Diba. 4,75% oprocentowania. rami

Napisany przez cartrade13
istnieje system, w którym otrzymuje się od 7% do 12% odsetek rocznie, i to bez opodatkowania.

Napisany przez Dasdi1970
Czy to oferta depozytów terminowych? Od Sparkasse? Jak z bezpieczeństwem? W sierpniu 2008 roku ulokowałem swoje pieniądze na 1 rok w Diba. 4,75% oprocentowania. rami Nie, nie Sparkasse, ale Postfinance, to szwajcarski odpowiednik niemieckiego Postbanku. Nie szukaj jednak tej oferty na ich stronie internetowej, jest ona oferowana wyłącznie przez określonego zarządcę majątku. Bezpieczeństwo, jak opisano, fundusz gwarancyjny depozytów w Szwajcarii do 100 000 CHF. Jednak oferta jest czasowo ograniczona, aż do pojawienia się nowych ofert.

Napisany przez ADMCI4
Cześć Dasdi, interesujące. Ale na stronie PostFinance - Aktuelle Zinssätze nie mogę znaleźć tej oferty lokaty terminowej. Pozdrowienia Kurt M.

Napisany przez Dasdi1970
KurtM pisze: Cześć Dasdi, interesujące. Ale na stronie PostFinance - Aktuelle Zinssätze nie widzę tej oferty depozytu terminowego.
Jeśli przeczytasz moją powyższą odpowiedź, zrozumiesz dlaczego

Napisany przez morena
Największe bezpieczeństwo oraz wzrost wartości oferuje obecnie jedynie złoto walutowe. Cena złota nadal będzie rosnąć. Dlatego teraz warto zainwestować z wielu powodów. Powodzenia.

Napisany przez Dasdi1970
morena pisze: Największe bezpieczeństwo oraz wzrost wartości oferuje obecnie jedynie złoto walutowe. Cena złota jeszcze wzrośnie. Dlatego teraz warto dokonać zakupu pod wieloma względami. Powodzenia.
Na razie - powodzenia! :eek:

Napisany przez ADMCI4
Jeśli słowa kluczowe to zyskowność i bezpieczeństwo, być może zainteresujesz się inwestycją, na którą natrafiłam: Minimalny okres inwestycji 3 miesiące Następnie dostępna co tydzień Brak podatku od zysków kapitałowych Miesięczny zwrot 4%+ Zabezpieczenie poprzez certyfikat złota (faktyczne złoto jest fizycznie dostępne!!) Jestem zachwycona, zwłaszcza że wypłaty działają bez problemu, a niezależnie od tego co się dzieje z walutami - mam zabezpieczenie złotem )

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata