- sob kwie 14, 2018 10:44 am
Niemożliwy sposób, w jaki ponownie pojawia się tutaj hausbauwest, niemożliwe!! Nie ma pojęcia, ale darł pysk.
@BenniG
Jak możesz występować jako twoja arcywroga?? To jest podstawowy sposób działania hausbauwesta, po prostu obrzydliwe i niemożliwe zachowanie bez żadnej pomocy, oparte na jego ptasim, niebezpiecznym niepełnym zdaniu!
Moje zdanie sprzed lat zostało potwierdzone przez rudi-ratlos, oferty nie było. Zaryzykowałem tak daleko, ponieważ jestem ekspertem w tej dziedzinie. Ale hausbauwest nie jest w tym expertem, zwłaszcza nie w temacie [url]Leasing[/url]u.
Postępowanie zgodnie z tym, co zostało podane przez TE w przypadku wypadku całkowitej szkody w przypadku [url]Leasing[/url]u w Volkswagen Bank nie jest rzadkie! Nie ma pojęcia, zamiast zapytać o to, uważa autora wątku za idiotę i bajkopisarza. Oprócz tego, jak można tak obrzydliwie wypowiadać się o ludziach, jeśli chodzi o samochód? Powinien być zadowolony, że w ogóle ma samochód? Kup sobie Twingo? Czy co drugi nie poradzi sobie w późniejszym wieku (teraz zaczyna z niepotrzebnymi wyprowadzkami na temat emerytur lub nieruchomości)?
Czy taki facet, taki grubas, kiedykolwiek zastanowił się nad tym, że dla rodziców dwójki dzieci samochód może być ważny? Że dzieci są lepiej chronione niż w Twingo? Że może być mniej napraw do wykonania i nie trzeba kupować co 2 lata nowego auta?? Szczególnie, kiedy dochód uzasadnia przynajmniej rozsądne auto na [url]kredyt[/url], a pracujący ojciec rodziny nie wybrał Porsche ani wystawnego samochodu???
Znów został zepchnięty na złą drogę TE, potraktowany jak idiota! BenniG, w żaden sposób nie zachował się tak jak ja, to po prostu obrzydliwe i odrażające zachowanie. Wyraźnie i jasno odcinam się od takich ludzi jak hausbauwest, w każdym aspekcie! Po prostu nie rozumiem, jak można - bez pytania - dawać takie komentarze. Zawierają one zarzuty, oskarżenia o kłamstwa, nieprawdy, regulacje, nonsensowne opisy postaw i punktów widzenia oraz faktycznie błędne ustalenia w rzekomej pomocy, wsparciu, ale także argumentacji, mającej na celu skierowanie ludzi/konsumentów na inną drogę.
Nie trzeba podobać się postępowanie innych w kwestii konsumpcji, można mieć inne podejście, można zwrócić uwagę, że poziom zadłużenia powinien być adekwatny do dochodu, ale tak? Czy hausbauwest kiedykolwiek zastanowił się, jak działa nasz system gospodarczy? Na czym w szczególności polega - jeden z najpotężniejszych sektorów gospodarki - przemysł motoryzacyjny? Co byłoby produkowane, produkowane i konsumowane, gdyby nikt już nie finansował na raty, niezależnie od tego, że TE hausbauwest w ogóle nic nie zrobił z swoim podejściem do pieniędzy????
Czy ty, idioto, kiedykolwiek zastanowiłeś się nad tym, czy nie powinieneś udać się do psychiatry? Z powodu twojej obsesyjnej potrzeby uznania? Czy tutaj, czy w mediach społecznościowych? Ciągłe zalanie innych wątków długimi, nic nieznaczącymi frazesami, nigdy nie wnosząc zbyt wiele. Wszystko to, czego oskarżasz hausbauwesta, możesz zweryfikować na siebie. Ale to nie pasuje do twojego koguciarskiego charakteru.