Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Znasz się na inwestycjach? Wymieniaj się wiedzą z innymi użytkownikami forum.

Re: Inwestowanie pieniędzy bez konieczności płacenia podatku od zysków kapitałowych.

Napisany przez ganesha69
Cześć, jak i gdzie najlepiej zainwestować kwotę około € 27 000? Wymagania: Powinno się a) mieć natychmiastowy dostęp do pieniędzy b) nie płacić podatku od zysków kapitałowych c) osiągać dobrą stopę zwrotu d) nie ponosić ryzyka?

Re: Inwestowanie pieniędzy bez konieczności płacenia podatku od zysków kapitałowych.

Napisany przez ADMCI4
Hej Ganesha69, r n r n każdy w Niemczech szuka takiej inwestycji finansowej. r n Takiego (idealnego) inwestycji jednak nie ma. r n r n Jeśli pieniądze mają być natychmiast dostępne, to r n lokata terminowa jest dla Ciebie najlepsza. Bez podatku od zysków kapitałowych r n to jednak nie zadziała. Bank z pewnością r n potrąci ten podatek. r n Dobrą stopę zwrotu trudno obecnie osiągnąć r n w czasie kryzysu. Istnieją niektóre zagraniczne banki r n oferujące 4-5%. Jednakże zabezpieczenie depozytów r n tych banków jest ograniczone. r n r n W Niemczech obecnie interesujące są te trzy banki: r n r n https://ci4.pl/forum/viewtopic.php?t=1969 r n r n Pozdrowienia r n Felix

Napisany przez ADMCI4
Sam zainwestowałem w taką możliwość inwestycyjną! Minimalny okres trwania to 3 miesiące, później dostępne co tydzień. Zwrot około 4% + miesięcznie. Zabezpieczenie poprzez certyfikat złota (faktyczne złoto jest obecne!) Brak podatku kapitałowego

Napisany przez Lulu123
Cześć ostatnio je znalazłem! Byłem trochę sceptyczny! Zawsze jest się podejrzliwym jeśli chodzi o pieniądze Ale to naprawdę zadziałało. Dostałem w spadku 50 000€ od dziadka i teraz w ciągu zaledwie dwóch miesięcy dostałem z powrotem podwójną kwotę można to zainwestować na okres do 6 miesięcy całkowicie bez ryzyka i bez podatku. pozdrawiam

Napisany przez Marras
allerley pisze: Zainwestowałem w taką ofertę inwestycyjną! Minimalny okres inwestycji wynosi 3 miesiące, a następnie można wypłacać co tydzień. Stopa zwrotu około 4% miesięcznie. Zabezpieczenie za pomocą certyfikatu złota (faktyczne fizyczne złoto jest dostępne!) Brak podatku od zysków kapitałowych.
LOL - to z pewnością DIVIDIUM Capital - LOL Na pewno... zupełnie na pewno Pozdrowienia, Marras

Napisany przez Lulu123
Jeśli tak uważasz, to mi to obojętne, bo wiem co jest prawdą, a co nie.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata