- ndz cze 10, 2018 2:59 pm
Cześć wszystkim
Mam trwające transakcje w moim koncie (bankowość internetowa) w wysokości około 300[url]euro[/url] bez nadawcy, bez zleceniodawcy, bez niczego! Po prostu kwota i termin pomoc obok, tam gdzie normalnie znajduje się zleceniodawca lub coś innego.
Czy to normalne?
Obecnie otrzymuję świadczenia ALGII, a kiedy one wpłyną pod koniec miesiąca, ta transakcja będzie tam jako trwająca i może zostać odjęta?
Dlaczego w ogóle pojawia się to wśród trwających transakcji, skoro to[url]konto[/url] zabezpieczone przed zajęciem? Przecież niedawno przekształciłam je właśnie w to celu, aby mieć spokój...
I jak już wspomniałem: bez zleceniodawcy ani niczego innego. Ponadto NIKT jeszcze nie zna moich danych bankowych, co sprawia, że sytuacja wydaje się jeszcze dziwniejsza! Tylko prawnik, który zajmuje się niektórymi wierzycielami, miał te dane...
Pozdrowienia
Susanne
Mam trwające transakcje w moim koncie (bankowość internetowa) w wysokości około 300
Czy to normalne?
Obecnie otrzymuję świadczenia ALGII, a kiedy one wpłyną pod koniec miesiąca, ta transakcja będzie tam jako trwająca i może zostać odjęta?
Dlaczego w ogóle pojawia się to wśród trwających transakcji, skoro to
I jak już wspomniałem: bez zleceniodawcy ani niczego innego. Ponadto NIKT jeszcze nie zna moich danych bankowych, co sprawia, że sytuacja wydaje się jeszcze dziwniejsza! Tylko prawnik, który zajmuje się niektórymi wierzycielami, miał te dane...
Pozdrowienia
Susanne