Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: Czy można odwołać refinansowanie??? Co się dzieje w takim przypadku z umową, która została spłacona

Napisany przez Daboogie
Dzień dobry,
Mam krótkie pytanie ?

Znajomi zrobili coś, co mnie zaintrygowało.
Więc wzięli [url]kredyt[/url] w Deutsche Bank na 13500€ i chcą go spłacić kredytem z innego banku.
Po 2-3 dniach zorientowali się, że oho, oprocentowanie jest bardzo wysokie. Nowy bank już wszczął procedurę i spłacił stary [url]kredyt[/url] tego samego dnia.
Teraz pytanie.
Czy można wszystko odwołać (czyli aby stary [url]kredyt[/url] został ponownie skorzystany)?

Re: Czy można odwołać refinansowanie??? Co się dzieje w takim przypadku z umową, która została spłacona

Napisany przez peer
Z powodu katastrofalnego sposobu wyrażania się, być może źle zrozumiałem/a, o co tutaj chodzi. Stopę procentową [url]kredytu[/url] zna się przed zawarciem umowy. Zazwyczaj nie otrzymuje się jej przypadkowo dopiero 2-3 dni po wypłacie. Coś tutaj nie gra. Ale jak już wspomniałem/a, napisanie tego zrozumiałym językiem może ułatwić zrozumienie, o co chodzi.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata