Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące ustawowego i prywatnego ubezpieczenia zdrowotnego oraz reformy systemu opieki zdrowotnej.

Re: Działania otwarcia dla urzędników w prywatnym ubezpieczeniu zdrowotnym

Napisany przez lasa
Cześć wszystkim,
Czy ktoś może powiedzieć mi, która prywatna [url]ubezpieczenie[/url] zdrowotne oferuje najlepsze świadczenia w ramach akcji otwarcia dla urzędników?
Będę wdzięczny za odpowiedź.
Dziękuję

Napisany przez Marc_Hagenmaier
Cześć Lasa,

Debeka oferuje klauzulę otwarcia. Z maksymalną dopłatą ryzyka, jest ona największym prywatnym ubezpieczeniem zdrowotnym i należy do najbardziej stabilnych pod względem składki. Inne wskaźniki również przemawiają za Debeką, takie jak np. Nettorendiete, koszty zarządzania, wskaźnik świadczeń wstecznych przez wiele lat są najlepsze.

Szczegóły dotyczące klauzuli otwarcia:

Początkowo sensowne jest złożenie wniosku próbnego (zapytanie o ryzyko). Może on być składany w kilku firmach ubezpieczeniowych i nie musi być przekazywany, ponieważ zostanie zniszczony w przypadku nieuroczenia umowy i nie będzie przechowywany w żadnym systemie. Mogę złożyć wniosek w imieniu Debeki, jako że jest to moje miejsce pracy.

Dla porównania świadczeń z innymi taryfami polecam porównanie Morgen&Morgen. Mogę również je zrobić.

Pozdrawiam serdecznie,

Marc Hagenmaier
0179-766 4541
Marc.Hagenmaier@debeka.de

Napisany przez lasa
Dzień dobry,
serdeczne dzięki za obszerną odpowiedź. W Debeka złożyłem już wniosek wstępny. Prawdopodobnie uda się to z promocją otwarcia.
Na stronie internetowej Morgen und Morgen zobaczyłem porównanie ofert. Do tej pory nie miałem o tym pojęcia. Czy mogę tutaj dokonać dalszych obliczeń, aby porównać oferty różnych dostawców?
Dziękuję za zaangażowanie!
Pozdrowienia

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata