Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Zmiana Regulaminu Barclaycard na dzień 01.10.18

Napisany przez Didinho
Otrzymałem pismo od Barclaycard, że warunki umowy zostaną zmienione od 01.10 ze względu na wyjście Wielkiej Brytanii z UE. Moja umowa kredytowa ma zostać przejęta przez Barclays Bank Ireland. W jednym z akapitów m.in. jest napisane: Państwa zgoda na wymienioną zmianę będzie uważana za udzieloną, chyba że zadeklarują Państwo swoje odrzucenie przed 30.09.2018 r. Do tego dnia można również rozwiązać umowę kredytową zawartą z nami bezzwłocznie i bezpłatnie. Co to dokładnie oznacza? Mogę rozwiązać umowę i spłacić pozostałą kwotę? Byłbym wdzięczny za odpowiedź na to pytanie w tym forum. Dziękuję.

Napisany przez Alex [CryptoMod]

że regulamin zmienia się na dzień 01.10.

Przepraszam, nie mogę się powstrzymać -> [tryb wykładniczy on] Nie ma takiego skrótu, jak AGBs.... tylko AGB już jest w liczbie mnogiej.... [tryb wykładniczy off]
W temacie:
Oczywiście, możesz zrezygnować z umowy bez dodatkowych opłat, ale musisz oczywiście zwrócić już zapłacone kwoty.

Napisany przez Dzenna
) Herr Müller, gdzie na początku źle Cię zrozumiałem, teraz zawsze stajesz mi się sympatyczny

Napisany przez Alex [CryptoMod]
Dziękuję za kwiaty..... To tylko moja sztuczka.... (Możesz do mnie mówić ty)

Napisany przez Dzenna

Dziękuję za kwiaty..... To po prostu moja sztuczka.... (Możesz mówić ty do mnie)

Z przyjemnością ? czekam na więcej..... ?

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata