- wt lip 17, 2018 1:36 am
Cześć wszystkim
W internecie natrafiłam na forum i może ktoś tutaj wie, co może mi pomóc.
Oto sytuacja: rozpoczęłam pracę u nowego pracodawcy (byłej opiekunki osób starszych) 1.06.18.
Teraz potrzebuję pożyczki w wysokości 3 500[url]euro[/url] .
Jednak na początku 2017 roku musiałam podpisać oświadczenie o niewypłacalności! (poza tym kompletnie nie mam długów !!)
(Powód: kiedy kilka lat temu byłam samozatrudniona, zalecono mi wzięcie świetnego doradcy podatkowego, ponieważ nie miałam pojęcia o podatkach i chciałam, żeby wszystko było właściwe. Po latach okazało się jednak, że ten[url]doradca[/url] nie był prawdziwy i zalegała podatki. Doszło potem do ugody. Spłaciłam wszystkie roszczenia. Pomimo tego doszło do oświadczenia o niewypłacalności, ponieważ mieszkam z partnerem i nic z tego nie należy do mnie, dlatego powiedziano mi, żebym je podpisała.)
Teraz szukam[url]kredytu[/url] i ciągle jest odrzucany. Mój kontrakt jest na czas nieokreślony i bez okresu próbnego.
Moje zarobki wynoszą około 2400/2500[url]euro[/url] netto.
Napotykam tylko na niesolidne oferty.
Pytanie: gdzie mogę dostać[url]kredyt[/url] ???????
Może tutaj jest ktoś, kto naprawdę wie, czy mam szansę.
Dziękuję za wasz czas
Pozdrawiam Mia
PS: Mam nadzieję, że jest to napisane poprawnie, przepraszam jeśli ktoś życzy sobie anonimowości
W internecie natrafiłam na forum i może ktoś tutaj wie, co może mi pomóc.
Oto sytuacja: rozpoczęłam pracę u nowego pracodawcy (byłej opiekunki osób starszych) 1.06.18.
Teraz potrzebuję pożyczki w wysokości 3 500
Jednak na początku 2017 roku musiałam podpisać oświadczenie o niewypłacalności! (poza tym kompletnie nie mam długów !!)
(Powód: kiedy kilka lat temu byłam samozatrudniona, zalecono mi wzięcie świetnego doradcy podatkowego, ponieważ nie miałam pojęcia o podatkach i chciałam, żeby wszystko było właściwe. Po latach okazało się jednak, że ten
Teraz szukam
Moje zarobki wynoszą około 2400/2500
Napotykam tylko na niesolidne oferty.
Pytanie: gdzie mogę dostać
Może tutaj jest ktoś, kto naprawdę wie, czy mam szansę.
Dziękuję za wasz czas
Pozdrawiam Mia
PS: Mam nadzieję, że jest to napisane poprawnie, przepraszam jeśli ktoś życzy sobie anonimowości