- wt lip 17, 2018 4:42 pm
Cześć.
Potrzebuję pilnie kwoty około 600-700€.
Najlepiej w ciągu najbliższych 48 godzin, ponieważ zapomniałem o jednym większym rachunku. Skontaktowałem się już online z różnymi dostawcami[url]kredytów[/url] , ale zawsze otrzymywałem negatywne odpowiedzi. Prawdopodobnie dlatego, że moje obecne zatrudnienie nie trwa długo i jestem w okresie próbnym.
Moje dochody netto wynoszą około 2000€ (w tym praca dodatkowa). Niestety, moje pierwsze wynagrodzenie od nowego pracodawcy otrzymam dopiero w połowie następnego miesiąca. Chciałbym spłacić 600-700€ w ratach najpóźniej do października. W sprawie odsetek na pewno się dogadamy.
Dziękuję za uwagę i mam nadzieję, że potencjalni pomocnicy się ze mną skontaktują.
Potrzebuję pilnie kwoty około 600-700€.
Najlepiej w ciągu najbliższych 48 godzin, ponieważ zapomniałem o jednym większym rachunku. Skontaktowałem się już online z różnymi dostawcami
Moje dochody netto wynoszą około 2000€ (w tym praca dodatkowa). Niestety, moje pierwsze wynagrodzenie od nowego pracodawcy otrzymam dopiero w połowie następnego miesiąca. Chciałbym spłacić 600-700€ w ratach najpóźniej do października. W sprawie odsetek na pewno się dogadamy.
Dziękuję za uwagę i mam nadzieję, że potencjalni pomocnicy się ze mną skontaktują.