Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Pilnie poszukuję małego kredytu prywatnego.

Napisany przez Flo_OS
Cześć.
Potrzebuję pilnie kwoty około 600-700€.
Najlepiej w ciągu najbliższych 48 godzin, ponieważ zapomniałem o jednym większym rachunku. Skontaktowałem się już online z różnymi dostawcami [url]kredytów[/url], ale zawsze otrzymywałem negatywne odpowiedzi. Prawdopodobnie dlatego, że moje obecne zatrudnienie nie trwa długo i jestem w okresie próbnym.
Moje dochody netto wynoszą około 2000€ (w tym praca dodatkowa). Niestety, moje pierwsze wynagrodzenie od nowego pracodawcy otrzymam dopiero w połowie następnego miesiąca. Chciałbym spłacić 600-700€ w ratach najpóźniej do października. W sprawie odsetek na pewno się dogadamy.
Dziękuję za uwagę i mam nadzieję, że potencjalni pomocnicy się ze mną skontaktują.

Napisany przez 2tneub
Tutaj nie udzielamy [url]kredytów[/url]. Za to odpowiedzialne są banki.
Inne możliwości to pracodawcy, krewni i przyjaciele.

Napisany przez FloHH
Drogi imienniku,
dlaczego nie podejść ofensywnie do wierzyciela, przedstawić sytuację podczas dokonywania pierwszej częściowej wpłaty, być może 100 €, (Nie mogę zapłacić pełnej kwoty) i zaproponować spłatę do października. Wiele firm oferuje teraz rozwiązania w tej sprawie...

Napisany przez BenniG
Cześć Flo,
za 600 € i 3 miesiące terminu żadne bank nie zgodzi się na porozumienie.
Prawdopodobnie już wcześniej pracowałeś, skoro piszesz o nowym pracodawcy.
Czy próbowałeś już skorzystać z debetu w swoim banku?
Nawet jeśli wcześniej zarabiałeś znacznie mniej, nie powinno być problemu ze zdobyciem go na przestrzeni 3 miesięcy wynagrodzenia.

Napisany przez hausbauwest
Kto ma problemy z pieniędzmi w przedziale 600 - 700 [url]euro[/url], ten ma w życiu zupełnie inne problemy niż ten jeden rachunek..... Który rzekomo przeoczył....

Napisany przez 6Bankkaufmann
Cześć Flo,
[url]kredyt[/url] w okresie próbnym nie przejdzie
Kwota [url]kredytu[/url] jest zbyt niska
Żaden inwestor - NIKT - nie szuka tutaj w forum zapytań od żebraków
Będziesz jednak otrzymywać maile od rzekomych oszustów, którzy będą mówić, że wszystko się uda.
Patrz w przyszłość bez [url]kredytu[/url].

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata