Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualne tematy do rozmów towarzyskich. Bez reklam.

Re: Czas lata to czas włamań.

Napisany przez lolania
Cześć wszystkim,
niektóre rodziny już są na wakacjach, inne rodziny zaczynają wakacje wkrótce, co oznacza dla włamywaczy ponownie nadgodziny. Czas więc zająć się tą kwestią i ewentualnie się przed nią chronić. Z pewnością istnieją pewne możliwości, ale jeśli przeczytasz artykuł na stronie https://notprofi.de/blog/tricks-der-einbrecher/, szybko zauważysz, że niektórym rzeczom nie da się zapobiec. Zwłaszcza szpiegostwo w czasie wakacji, mam na myśli, jak można kontrolować to, że jesteś kontrolowany? Jedynym pomysłem, jaki mi przychodzi, jest to, że sąsiad czasami zagląda, jak się ma. Jak wy sobie z tym radzicie?

Pozdrowienia

Napisany przez Anleger77
Poproś sąsiadów lub krewnych, aby sprawdzili. Można także włączać i wyłączać światło w domu za pomocą minutników.

Napisany przez hanes
Po prostu zostań w domu i regularnie włączaj i wyłączaj światło.

Napisany przez peer
Światło, telewizor i muzyka są sterowane z miejsca wakacyjnego za pomocą Alexy/Philips Hue i gniazdek radiowych. Dodatkowo kamera wysyła powiadomienia o ruchach w domu na telefon. Poczta jest przechowywana w urzędzie pocztowym do powrotu, skrzynka pocztowa pozostaje pusta.

Napisany przez Lars04
Światło, telewizor i muzyka są sterowane z miejsca wakacyjnego za pomocą Alexa/Philips Hue i gniazdek radiowych. Ponadto kamera na telefonie informuje o ruchach w domu. Poczta jest przechowywana w punkcie pocztowym do powrotu, skrzynka na listy pozostaje pusta. Bardzo dobry sposób i łatwy do zrealizowania.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata