Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Od kiedy jest zatwierdzone zapytanie o kredyt?

Napisany przez Suchtlappen
Cześć wszystkim, mam krótkie pytanie. Jeśli złożę online wniosek kredytowy poprzez pośrednika, następnie po wstępnej ocenie online zostanie mi zaproponowany bank, do którego wysyłam wniosek kredytowy, a w odpowiedzi otrzymuję ofertę kredytu (z zmienioną stopą procentową + wymaganiem o dostarczenie umowy o pracę), gdzie zostaję nazwany nie wnioskodawcą, a kredytobiorcą, a już wpisany jest numer konta, to kredyt jest bezpieczny, nawet jeśli brakuje podpisu banku, prawda?

Re: Od kiedy jest zatwierdzone zapytanie o kredyt?

Napisany przez 6Bankkaufmann
Cześć uzależnione osoby, Kredyt lub finansowanie budowy jest bezpieczne dopiero wtedy, gdy bank finansujący pisemnie zatwierdzi kredyt lub pożyczkę. Istnieje wystarczająca liczba procesów w oprogramowaniu do rozwiązań bankowych, gdzie numer konta jest już wydrukowany. Następnie podpisujesz formularze i wysyłasz je wraz z wszystkimi wypłatami i tak dalej do banku. Bank sprawdza i wypłaca wypłatę lub potwierdza zawarcie umowy. W twoim powyższym przypadku nie jest to jeszcze bezpieczne.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata