Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Dyskusje na temat transakcji nieruchomościowych, takich jak rentowność (dom dochodowy), lokalizacja nieruchomości, rzeczoznawcy, pośrednicy nieruchomości, umowy kupna, ubezpieczenia nieruchomości i podatki. (Zakup nieruchomości w celu wynajmu)

Re: Jak znaleźć odpowiednią nieruchomość na inwestycję jako obiekt generujący zysk dla mnie? Z pieniędzmi z nieruchomości.

Napisany przez krisenfan
JAK ZNALEŹĆ ODPOWIEDNIĄ NIERUCHOMOŚĆ JAKO INWESTYCJĘ RENTOWĄ DLA MNIE? Zarabianie na nieruchomościach - Kamienne zaplecze dla posiadacza nieruchomości https://goo.gl/WuUAWW

Re: Jak znaleźć odpowiednią nieruchomość na inwestycję jako obiekt generujący zysk dla mnie? Z pieniędzmi z nieruchomości.

Napisany przez StefanS
Cześć fanie kryzysów, Mogę dać Ci wskazówkę, aby najpierw jasno zdefiniować, co chcesz osiągnąć. Czy rentowność ma być jak najwyższa? Jak podchodzisz do kwestii rotacji najemców? Jak daleko nieruchomość może być maksymalnie oddalona od Twojego miejsca zamieszkania? Jaką cenę jesteś gotów zapłacić? Itd. Doradzam prywatnym inwestorom w nieruchomościach i często staję w obliczu tego pytania. Ten, kto zna swoje cele i pragnienia, może się skupić i wcześniej czy później znajdzie coś odpowiedniego. Pozdrawiam Stefan

Napisany przez Torby

JAK ZNALEŹĆ ODPOWIEDNIĄ NIERUCHOMOŚĆ JAKO INWESTYCJĘ DLA MNIE? Zarabianie pieniędzy na nieruchomościach - Kamienista droga do posiadacza nieruchomości:

https://www.demos.de/immobilien-kaufen-in-muenchen.aspx

Cześć,

od jakiegoś czasu zastanawiam się nad sprzedażą mojej starej nieruchomości lub wynajęciem jej, a następnie zakupieniem nowego mieszkania. W zasadzie chcę zainwestować ponownie. Moim zdaniem warto poświęcić wystarczająco dużo czasu na poszukiwania oraz mieć kilka opcji finansowania w zanadrzu. Obecnie, moim zdaniem, nie jest to takie proste!

Pozdrawiam, Torby

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata