Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: Prywatny kredytodawca hipoteczny

Napisany przez ADMCI4
Hej, mam pytanie dot. prywatnych pożyczkodawców hipotecznych, którzy mogliby pomóc. Istnieje również możliwość wpisu hipoteki drugiego rzędu do księgi wieczystej. Oto sytuacja: 8 lat temu budowaliśmy Dom, firma zbankrutowała, musieliśmy kontynuować finansowanie poprzez kredyty ratalne, potem pojawiły się jeszcze inne problemy osobiste. Mamy jednak bardzo dobre i pewne źródło dochodu, niestety banki są bardzo powściągliwe, choć mamy dokumentację dot. bankructwa firmy budowlanej itp. Byłoby miło, gdyby ktoś mógł pomóc. Pozdrowienia i DZIĘKUJĘ

Napisany przez PI112
Cześć gościu, bez dokładnej wiedzy trudno jest powiedzieć, dlaczego banki zachowują ostrożność. Ze zbliżoną dochodowością i możliwością wpisu do księgi wieczystej jest to trudne do zrozumienia. Dla prywatnego pożyczkodawcy istotne jest obciążenie majątkowe oraz wartość stoiącej za nim nieruchomości. Dla bliższych informacji możesz skontaktować się ze mną prywatnie, ponieważ z jednej strony uważam, że rozbudowanie tego tematu może przekroczyć ramy, a z drugiej strony nie uważam, że należy to uczynić publicznie. Pozdrowienia, Chris

Napisany przez windel1
Cześć, Jestem autorem wiadomości Prywatni inwestorzy hipoteczni. Przeczytałem tutaj, że jest wielu ludzi chcących zainwestować prywatne pieniądze, ale z powodu kryzysu bankowego itp. nie wiedzą, gdzie i jak. Jesteśmy naprawdę otwarci na udostępnienie informacji o nas i potrzebujemy pieniędzy na około 1 rok, potem będziemy mogli wyjść z naszej stałej hipoteki i refinansować u innego banku. Zapłacimy także 8% odsetek; jako zabezpieczenie mogę zaoferować hipotekę dalszego rzędu w księdze wieczystej lub 2 dowody rejestracyjne pojazdu. Nie chcę tu opisywać całej historii, ale jeśli ktoś naprawdę chce pomóc, możemy się skontaktować przez prywatną wiadomość, ponieważ od upadku firmy budowlanej po ciężką chorobę dziecka przeżyliśmy naprawdę wiele w ciągu ostatnich 8 lat i teraz, od roku, wszystko jest już uregulowane i chcemy po prostu uporządkować wszystko, aby móc znów żyć bez stresu. Dziękuję Sandra

Napisany przez mrs. moneypenny
Cześć, niedawno znalazłem ten adres internetowy w czasopiśmie finansowym: www.svama.de. Może tam ci pomogą. Serdeczne pozdrowienia

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata