Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Pytanie odnośnie kredytu ratalnego

Napisany przez snlilli
Cześć wszystkim,

ponieważ pilnie potrzebuję kilku groszy na nową lodówkę i przeprowadzkę, zastanawiam się nad wzięciem [url]kredytu[/url] ratalnego.
Zainteresowałem się na przykład ofertą Commerzbank, która oferuje na swojej stronie kalkulator online.

Ten kalkulator online oblicza miesięczną ratę w wysokości 778,90 [url]euro[/url] przy kwocie 13.000 [url]euro[/url] i okresie 18 miesięcy. Całkowita kwota według kalkulatora to 13.257,13 [url]euro[/url]. Jednak jeśli obliczymy 18*778,90 [url]euro[/url], wyniesie to 14.020,20 [url]euro[/url].

Ile więc kosztuje mnie ten [url]kredyt[/url]? 257,13 [url]euro[/url] czy 1020,20 [url]euro[/url]? Jestem zdezorientowany. Czy możecie pomóc?

Pozdrawiam, snlilli

Napisany przez hanes
W smava możesz dostać 10 000 za -0,40%.

Napisany przez 2utopus
Czy w rachunku zawarte są ewentualne Dodatkowe usługi takie jak [url]ubezpieczenie[/url] spłaty [url]kredytu[/url] itp.?

Napisany przez peer
Wyjątkowo dziwne. Sprawdziłem to właśnie online i otrzymałem to samo. Cos jest nie tak. Nie ma jednak żadnych wzmianek o dodatkowych opłatach. W razie wątpliwości zadzwoń i zapytaj:
Masz pytania?

Jesteśmy dostępni dla Ciebie 24 godziny na dobę każdego dnia!
Telefon: 069 98 66 09 66
Commerzbank

Napisany przez 2tneub

Ten kalkulator online oblicza miesięczną ratę w wysokości 778,90 [url]euro[/url] przy kwocie 13.000 [url]euro[/url] i okresie spłaty 18 miesięcy. Całkowita kwota wyświetlana przez kalkulator to 13.257,13 [url]euro[/url]. Jednakże obliczając 18*778,90 [url]euro[/url], dostajemy sumę 14.020,20 [url]euro[/url].

Jeśli przeprowadzisz te obliczenia w Excelu, [url]kredyt[/url] zostanie spłacony już po około 17 miesiącach. Być może 18. rata to tylko niewielka resztkowa rata w wysokości 15,83 [url]euro[/url].

Napisany przez finanzierung

Cześć wszystkim,

ponieważ w najbliższym czasie będę musiał wydać trochę pieniędzy na nową lodówkę (używana 100 EUR....) oraz przeprowadzkę (van + kumple = 500 - 1.000 EUR), interesuję się kredytem ratalnym.

Bez problemu ogarnę to przez limit debetowy.....

Napisany przez database
778,90 to rata przy 17 miesiącach.

Napisany przez snlilli
Dziękuję za wasze odpowiedzi. Zapytałem także raz e-mailem w Coba. Odpowiedź opublikuję tutaj, jak tylko ją otrzymam.

Miłego piątku!
snlilli

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata