- śr wrz 19, 2018 10:38 pm
Witajcie wszyscy,
Mam średniej wielkości firmę IT i właśnie dostałem zlecenie na większy projekt, niestety muszę zainwestować łącznie 50 000 € z góry, co mogę zrobić tylko w przypadku wzięcia[url]kredytu[/url] .
Ponieważ planujemy sfinansować[url]Dom[/url] , nie powinien być kolejny [url]kredyt[/url] widoczny w Schufa. Dlatego szukam kogoś, kto mógłby udzielić mi pożyczki na okres 6 miesięcy, do zakończenia projektu. W zastaw oferuję mój BMW 525 Kombi z 2015 roku, który został wtedy w pełni opłacony (wartość pozostała wynosi według dealera BMW nadal 45 000 €). W przypadku udzielenia pożyczki wydałbym tytuł własności pojazdu, aż kwota zostanie w całości spłacona. Myślałem o oprocentowaniu na poziomie 4,5 procent, ale oczywiście można też negocjować.
Dodatkowo mogę przedstawić bilanse, BWA oraz raporty Schufa i aktualny wynik Creditreform, które są w zielonej strefie.
W razie pytań jestem do dyspozycji.
Pozdrawiam,
Sebastian Auerswald
Mam średniej wielkości firmę IT i właśnie dostałem zlecenie na większy projekt, niestety muszę zainwestować łącznie 50 000 € z góry, co mogę zrobić tylko w przypadku wzięcia
Ponieważ planujemy sfinansować
Dodatkowo mogę przedstawić bilanse, BWA oraz raporty Schufa i aktualny wynik Creditreform, które są w zielonej strefie.
W razie pytań jestem do dyspozycji.
Pozdrawiam,
Sebastian Auerswald