Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: umowa oszczędnościowa LBS

Napisany przez majestic7861
Moja umowa oszczędnościowa budowlana nie osiągnie gotowości do alokacji po okresie przypięcia oprocentowania za około 4 lata. Podpisałem ją w 2012 roku, aby sfinansować zakup mojego mieszkania. Co można zrobić przed upływem okresu związania oprocentowaniem? Czy mogę po prostu zrezygnować po związaniu oprocentowaniem? Czy powinienem zrezygnować w okresie oszczędzania? Czy jestem nadal związany z pożyczkodawcą po związaniu oprocentowaniem, skoro nie osiągnąłem alokacji? Jak to się ma pod względem prawnym lub jakie są alternatywy?

Re: umowa oszczędnościowa LBS

Napisany przez NaTwoim13
Od 2012 roku? Czy to było [url]kredyt[/url] mostkowy z ostateczną płatnością?

Z jednej strony nie jesteś związany z wierzycielem, z drugiej strony nie musisz korzystać z [url]kredytu[/url] budowlanego - który będzie zbyt drogi - gdy wygasną jego odsetki, a jeśli w umowie o [url]kredyt[/url] mostkowy (najprawdopodobniej z banku) zapisano stałe do przydziału, możesz być nawet zobowiązany spłacić go natychmiastowym innym kredytem z powodu tego błędu formalnego.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata