Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Procedura identyfikacji post ID kredytu

Napisany przez Christoph2703
Cześć,

Złożyłem wniosek o [url]kredyt[/url] i teraz muszę zastosować procedurę identyfikacji za pomocą dowodu osobistego.
Moje pytanie dotyczy mojej ulicy - istnieją faktycznie dwie poprawne formy zapisu: raz w pełnej formie Sankt-......... i raz skróconej St.-..........
W moim dowodzie osobistym jest zapisane w pełnej formie, ale podczas składania wniosku online wpisałem skróconą formę, ponieważ pełna nazwa nie mieściła się w polu.
Czy może to sprawić problem podczas procesu identyfikacji przy użyciu ID pocztowego?

Napisany przez marinapecunia
Myślę, że raczej nie. Weź ze sobą dokumenty i swojego asystenta osobistego do banku, pracownicy potwierdzą, że ty i twój asystent osobisty należycie do siebie.
Jednakże nie jestem pewien, jak duże jest to różnica, możesz ewentualnie zadzwonić do banku.

Napisany przez marinapecunia
PS Bank sprawdza także poprawność adresu przed przyznaniem [url]kredytu[/url] (np. poprzez raport Schufa), który już posiadasz, jeśli masz zamiar zrobić PostIdent, sprawdź również dokumenty bankowe, które właśnie otrzymałeś...

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata