- pn paź 08, 2018 2:29 pm
Cześć wszystkim,
mam pytanie dotyczące umowy oszczędnościowo-kredytowej, na którą moja mama niestety się zgodziła. Moja mama ma już nieruchomość, która jest już sfinansowana. Dlatego na pewno nie potrzebuje[url]kredytu[/url] z tej umowy oszczędnościowo-kredytowej.
Doradczyni sprzedała jej umowę, mówiąc mojej mamie, że[url]kredyt[/url] z umowy oszczędnościowo-kredytowej można wykorzystać do dowolnych celów (także na przykład na nowy samochód, na podróż dookoła świata itp.). Szczerze mówiąc, myślałem, że pieniądze z [url]kredytu[/url] oszczędnościowo-kredytowego (tak jak nazwa wskazuje) mogą być wykorzystane tylko na cele budowlane lub mieszkaniowe. Kiedy zwróciłem się do doradczyni z tą kwestią, powiedziała, że trzeba wziąć pod uwagę, że moja mama już posiada nieruchomość i dlatego moja mama może użyć dowolnej kwoty z [url]kredytu[/url] oszczędnościowo-kredytowego na cokolwiek chce. Czy to jest prawda?
Będę wdzięczny za kilka opinii! Z góry dziękuję!
Georg-Ferdinand
mam pytanie dotyczące umowy oszczędnościowo-kredytowej, na którą moja mama niestety się zgodziła. Moja mama ma już nieruchomość, która jest już sfinansowana. Dlatego na pewno nie potrzebuje
Doradczyni sprzedała jej umowę, mówiąc mojej mamie, że
Będę wdzięczny za kilka opinii! Z góry dziękuję!
Georg-Ferdinand