Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualne tematy do rozmów towarzyskich. Bez reklam.

Re: Strona internetowa sprawia trudności?

Napisany przez ProfFF
Hej,

zastanawiałam się nad założeniem małego bloga kulinarnego. Moi przyjaciele uwielbiają jeść,
ale zawsze wszystko musi dziać się szybko. Dlatego zawsze dostaję tylko irytujące przewracane oczami
gdy znowu opowiadam, co znalazłam w internecie na temat jedzenia.
Po prostu bardzo przygnębiające. Czy nie istnieje coś w rodzaju Tinder dla miłośników jedzenia, bez ***?

A za pomocą mojego własnego bloga mogłabym zawsze pisać na różne tematy i nie mieć irytującej publiczności.
Ale teraz ktoś znowu mi wchodzi w paradę i mówi, że utrzymanie takiej strony wymaga dużo więcej pracy, niż się wydaje..
Czy to prawda? Czy marzenie właśnie się skończyło??

Napisany przez 30Dollar
Pytanie brzmi, dokąd chcesz dotrzeć ze swoim blogiem. Czy chcesz na nim zarabiać i osiągnąć dużą popularność? W takim przypadku musisz włożyć wiele pracy, strona powinna być dobrze zaprojektowana i utrzymywana. Warto skorzystać z usług profesjonalistów, takich jak usługi oferowane tutaj.

Czy chcesz po prostu stworzyć małego bloga o jedzeniu, gdzie będziesz relacjonować swoje kulinarne przygody dla kilku przyjaciół i zainteresowanych? W takim przypadku zarejestruj się w bezpłatnej usłudze blogowej i zacznij działać, wysiłek będzie taki, jaki sam zdecydujesz. Tak czy inaczej, wszystko zależy od Ciebie.

Napisany przez Lars04
Zacznij po prostu i zobaczysz, co na ciebie czeka. ;-)

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata