Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: kredyt z zabezpieczeniem, bez sprawdzania zdolności kredytowej, czy to możliwe?

Napisany przez KlausFix
Cześć, jestem samodzielny od 1,5 roku i posiadam mieszkanie własnościowe o wartości 104 000 euro według ekspertyzy. Ponieważ nadal jestem w fazie rozwoju, nie osiągam jeszcze realnych zysków. Pytanie: czy istnieje możliwość uzyskania kredytu w wysokości około 15 000 euro bez oceny zdolności kredytowej, ale na zabezpieczenie posiadłością? Nie mam również negatywnego wpisu w rejestrze dłużników. Moje bank mówi nie. Dziękuję bardzo

Re: kredyt z zabezpieczeniem, bez sprawdzania zdolności kredytowej, czy to możliwe?

Napisany przez Gwigoniel
Z samodzielnością od 1,5 roku większość banków nadal traktuje Cię jako przedsiębiorcę. Jeśli liczby są w porządku, to finansowanie do 60% wartości zastawu powinno być w porządku. Kwota kredytu w wysokości 15 000 € prawdopodobnie będzie dla większości banków za niska na kredyt hipoteczny... ale są instytucje finansowe, które udzielają takich pożyczek. Wystarczy poszukać w internecie albo skorzystać z porady... Organ badający kredyt (np. Auxilium) na pewno może dać najlepsze - a przede wszystkim najbardziej obiektywne - wskazówki. Pozdrowienia Gwig

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata