Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: pożyczka od osoby prywatnej 4 000 €

Napisany przez MKoenig2018
Cześć,

szukam przez tę drogę [url]kredytu[/url] od prywatnego pożyczkodawcy. Jestem zatrudniony na czas nieokreślony w służbie publicznej i moje miesięczne wynagrodzenie netto wynosi 1 299 [url]euro[/url]. Z powodu prywatnych okoliczności wpadłem obecnie w trudną sytuację finansową i chciałbym ją szybko uregulować. Jako pracownik służby publicznej mam trwałe dobre dochody i regularny wpływ wynagrodzenia, dzięki czemu rata miesięczna może być opłacana zawsze pierwszego dnia każdego miesiąca. Ponadto mam dobrą zdolność kredytową i nie mam negatywnego wpisu w rejestrze dłużników. Dokumenty potwierdzające zarobki i zdolność kredytową mogą być dostarczone.* Mogę spłacać ratę do 120 [url]euro[/url] miesięcznie. Będę wdzięczny za poważne oferty.

Re: pożyczka od osoby prywatnej 4 000 €

Napisany przez Alex [CryptoMod]
Z powodu prywatnych okoliczności znalazłem się obecnie w trudnej sytuacji finansowej i chciałbym ją szybko uregulować.

Ale przecież w ten sposób nie rozwiążesz problemu..... Po prostu przesuwasz swoje długi.

Możesz pokryć całość za pomocą debetu i zwrócić go, albo zaoferować wierzycielowi/wierzycielom 120 EUR jako ratę.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata