Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Szukam pożyczki od osoby prywatnej w wysokości 1000 euro.

Napisany przez Danny76
Pokrótce...jestem mężczyzną, ojcem rodziną, mam 41 lat, stałą pracę i dochód...szukam kogoś, kto udzieliłby mi prywatnie pożyczki w wysokości 1000 [url]euro[/url] na krótki okres.
Spłaciłbym w ciągu 6 miesięcy...oczywiście wszystko na piśmie.
Proszę o poważne oferty...nie zapłacę żadnych opłat wstępnych.

Z góry dziękuję

Napisany przez Alex [CryptoMod]
Używać nieostatecznie?

Napisany przez chris_mke

Krótko i zwięźle...jestem mężczyzną, ojcem rodziny, mam 41 lat, stałą pracę i dochód...szukam kogoś, kto pożyczy mi prywatnie 1000 [url]euro[/url] na krótką metę.
Spłaciłbym w ciągu 6 miesięcy...oczywiście wszystko na podstawie umowy.
Proszę o poważne oferty...nie zapłacę żadnych opłat wstępnych.

Z góry dziękuję

Istnieją dostawcy minikredytów, którzy udzielają takich pożyczek, recenzja (jeszcze nie całkowicie skończona) dostępna pod adresem: https://minikredit-empfehlung.de

Pozdrowienia
Chris

Napisany przez 6Bankkaufmann
Cześć Danny76, tutaj po prostu zwróciłabym się do bliskiej rodziny. Minikredytodawcy zazwyczaj udzielają małych pożyczek, jeśli dochody i wydatki się zgadzają. Jednakże pomysł na debet wciąż jest aktualny. Ile zarabiasz? Jak wyglądają twoje przychody i wydatki?

Napisany przez Zweckpessimist

Krótko i zwięźle...jestem mężczyzną, ojcem rodziny, 41 lat, mam stałą pracę i dochód...szukam kogoś, kto pożyczy mi prywatnie 1000 [url]euro[/url] na krótką metę.
Oddałbym w ciągu 6 miesięcy...oczywiście wszystko na piśmie.
Proszę o poważne oferty...nie zapłacę żadnych zaliczek.

Z góry dziękuję

Wydaje mi się, że jako zupełnie nowy użytkownik w takim forum - nawet z umową - jest niezwykle problematyczne prosić o coś takiego od osoby prywatnej, skoro istnieje wiele lepszych profesjonalnych ofert, opartych na większym zaufaniu, jak mówi ekonomista. A kwota nie jest zbyt wysoka, żeby ją dostać, pod warunkiem, że warunki życia są stosunkowo stabilne.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata