- śr lis 21, 2018 10:41 pm
Cześć drodzy użytkownicy
Dzisiaj zarejestrowałem się tutaj, aby otrzymać pomoc.
Wcześniej umieściłem kilka ogłoszeń w nadziei na pomoc.
Niestety są rodziny, które znajdują się w kłopotach niezależnie od siebie, tak jak my.
Skopiowałbym naszą prośbę tutaj, więc nie muszę jej ponownie przepisywać.
Będę wdzięczny za wskazówki i informacje. Proszę jednak nie sugerować mi iść do urzędu. Otrzymuję zasiłek dla bezrobotnych, jak wspomniano poniżej, i nie mogę składać wniosków w biurze pracy, ponieważ otrzymuję zbyt dużo zasiłku dla bezrobotnych.
Krótko o nas: mieszkamy w Saarze, Lina-Sophia, Max i Linus. Moim największym zmartwieniem jest moja mała Lina. W grudniu 2017 roku u niej zdiagnozowano rozproszone wewnątrzrdzeniowe glejak pnia mózgu, czyli guza mózgu w pieńku mózgu. Przeszliśmy już 2 serie chemioterapii wraz z radioterapią. W sierpniu i wrześniu byliśmy w Londynie na terapii immunologicznej. Byliśmy w stanie skorzystać z niej tylko dlatego, że zaciągnąłem na to wysoki[url]kredyt[/url] . Lina po terapii czuje się bardzo dobrze i mam nadzieję, że tak pozostanie. Teraz niestety straciłem pracę z powodu terapii w Londynie (sektor publiczny), od marca 2018 roku praktycznie nie pracowałem, bo nie miałem po prostu opieki 24 godziny na dobę dla mojej córki, i byłam sama...
Dzisiaj zarejestrowałem się tutaj, aby otrzymać pomoc.
Wcześniej umieściłem kilka ogłoszeń w nadziei na pomoc.
Niestety są rodziny, które znajdują się w kłopotach niezależnie od siebie, tak jak my.
Skopiowałbym naszą prośbę tutaj, więc nie muszę jej ponownie przepisywać.
Będę wdzięczny za wskazówki i informacje. Proszę jednak nie sugerować mi iść do urzędu. Otrzymuję zasiłek dla bezrobotnych, jak wspomniano poniżej, i nie mogę składać wniosków w biurze pracy, ponieważ otrzymuję zbyt dużo zasiłku dla bezrobotnych.
Krótko o nas: mieszkamy w Saarze, Lina-Sophia, Max i Linus. Moim największym zmartwieniem jest moja mała Lina. W grudniu 2017 roku u niej zdiagnozowano rozproszone wewnątrzrdzeniowe glejak pnia mózgu, czyli guza mózgu w pieńku mózgu. Przeszliśmy już 2 serie chemioterapii wraz z radioterapią. W sierpniu i wrześniu byliśmy w Londynie na terapii immunologicznej. Byliśmy w stanie skorzystać z niej tylko dlatego, że zaciągnąłem na to wysoki