Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące wszystkich innych ubezpieczeń.

Re: Na co zwrócić uwagę przy ubezpieczeniu odpowiedzialności cywilnej.

Napisany przez Amancio
Cześć wszystkim,

w zeszłym roku wyprowadziłem się i od tego czasu mieszkam sam. Moja mama powiedziała mi teraz, żebym założył sobie [url]ubezpieczenie[/url] odpowiedzialności cywilnej. Przeczytałem trochę na https://www.finanzfans.info/versicherung/, ale nadal nie jestem pewien, na co zwrócić uwagę. Na co dokładnie powinienem zwrócić uwagę przy ubezpieczeniu OC?

Pozdrawiam

Re: Na co zwrócić uwagę przy ubezpieczeniu odpowiedzialności cywilnej.

Napisany przez Reibold
Cześć Amancio,

pomysł twojej matki jest bardzo dobry! W końcu błąd, który może zaszkodzić komuś, może doprowadzić cię do ruiny. Jesteś odpowiedzialny za wszystko, co kiedykolwiek zarobisz!

Niestety, nie można odpowiedzieć jednoznacznie na twoje pytanie. Do tego potrzebna byłaby większa wiedza na temat twoich dyscyplin sportowych, hobby, sytuacji mieszkaniowej i innych okoliczności życiowych.
Ubezpieczenia odpowiedzialności cywilnej mogą na przykład obejmować szkody w wypożyczonych ruchomych przedmiotach, takich jak telefony komórkowe czy kamery, szkody w trakcie działalności charytatywnej, szkody spowodowane pilotowaniem dronów, szkody w wynajętych mieszkaniach lub szkody spowodowane przez małe dzieci, którymi opiekujesz się czasowo.
Niektórzy mogą tego potrzebować, inni nie.

Jeśli jesteś niepewny, istnieją doradcy, przedstawiciele lub maklerzy, którzy chętnie pomogą ci w wyborze. [url]ubezpieczenie[/url] nie musi być nawet droższe, ponieważ większość stawek w sprzedaży bezpośredniej kosztuje tyle samo co u pośrednika.

Pozdrowienia
Alexander Reibold
Bezpłatne doradztwo finansowe
Neuburg an der Donau

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata