- wt gru 11, 2018 11:29 am
My, Manava-Group, pilnie potrzebujemy kogoś, kto udostępni nam 100 000 € w zamian za 5% udziałów w firmie.
No dobrze, ale kim jesteśmy? Jesteśmy startupem w Austrii, który początkowo specjalizował się w kryptowalutach, ale w tym roku dzięki naszej sieci kontaktów pojawiały się coraz to nowe możliwości. Słowo „Manava” pochodzi z sanskrytu i oznacza „ludzki, humanitarny”, co jest zgodne z naszą filozofią zgodnie z zasadą: jakie są nasiane, takie się zbiera.
Nasza firma dąży do zapewnienia klientom całkowitej przejrzystości co do ich kapitału od samego początku.
Posiadamy ekspertów w różnych dziedzinach inwestycji, takich jak[url]kryptowaluty[/url] , nieruchomości, metale szlachetne oraz rynek Forex.
Nasze zarządzanie portfelem wygląda następująco:
40%[url]kryptowaluty[/url]
40% nieruchomości
10% rynek Forex
10% metale szlachetne
Nasza firma obecnie składa się z 3 osób. CEO, CFO odpowiedzialny za finanse, oraz ja, który później zajmie się wsparciem technicznym oraz stroną internetową.
Jakie są nasze cele? Chcemy udostępnić klientom aplikację, która zapewni miesięczny przegląd zwrotów z inwestycji. Dzięki aplikacji inwestorzy będą mogli śledzić swoje inwestycje na bieżąco. Chcemy osiągnąć inwestycję w wysokości 40 milionów[url]euro[/url] w naszym pierwszym roku działalności oraz zarządzać tym kapitałem. Planujemy także rozszerzyć naszą działalność o platformę Exchange, która umożliwi wymianę między walutą FIAT a BTC online za pośrednictwem naszej strony internetowej. W ramach Exchange będzie można wymieniać pewne [url]kryptowaluty[/url] lub sprzedać swoje [url]kryptowaluty[/url] . Planujemy także w drugim roku działalności uruchomić własną kryptowalutę opartą na technologii blockchain. Pierwsze informacje o krypto walucie zostaną opublikowane pod koniec 2019 roku. Istotnym elementem naszych początków jest poszerzanie grona doświadczonych ekspertów inwestycyjnych. Staramy się nawiązywać nowe współprace, aby zapewnić szerokie portfolio usług. Rozszerzamy także naszą działalność na arenie międzynarodową, aby być zawsze na bieżąco.
Mam nadzieję, że udało mi się rzucić trochę światła na nasze plany, a jeśli nie, zapraszam do rozmowy z naszym CEO.
Pozdrowienia i Życzę Wesołych Świąt!! Wesołych Świąt!
No dobrze, ale kim jesteśmy? Jesteśmy startupem w Austrii, który początkowo specjalizował się w kryptowalutach, ale w tym roku dzięki naszej sieci kontaktów pojawiały się coraz to nowe możliwości. Słowo „Manava” pochodzi z sanskrytu i oznacza „ludzki, humanitarny”, co jest zgodne z naszą filozofią zgodnie z zasadą: jakie są nasiane, takie się zbiera.
Nasza firma dąży do zapewnienia klientom całkowitej przejrzystości co do ich kapitału od samego początku.
Posiadamy ekspertów w różnych dziedzinach inwestycji, takich jak
Nasze zarządzanie portfelem wygląda następująco:
40%
40% nieruchomości
10% rynek Forex
10% metale szlachetne
Nasza firma obecnie składa się z 3 osób. CEO, CFO odpowiedzialny za finanse, oraz ja, który później zajmie się wsparciem technicznym oraz stroną internetową.
Jakie są nasze cele? Chcemy udostępnić klientom aplikację, która zapewni miesięczny przegląd zwrotów z inwestycji. Dzięki aplikacji inwestorzy będą mogli śledzić swoje inwestycje na bieżąco. Chcemy osiągnąć inwestycję w wysokości 40 milionów
Mam nadzieję, że udało mi się rzucić trochę światła na nasze plany, a jeśli nie, zapraszam do rozmowy z naszym CEO.
Pozdrowienia i Życzę Wesołych Świąt!! Wesołych Świąt!