Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Zapytano o kwotę transferu.

Napisany przez kryx
Cześć, mam małe pytanie.

Mamy [url]kredyt[/url] w naszym domowym banku. Jednakże obecnie jest dla mnie zbyt drogi, ponieważ posiada prawie 6% oprocentowania. Złożyłem wniosek o przeniesienie [url]kredytu[/url] do banku DSL za pośrednictwem pośrednika.

Pośrednik poinformował mnie, że teraz czeka tylko na kwotę spłaty naszego domowego banku, a następnie zostanie ona wypłacona. Powiedział, że wszystko zostało zaakceptowane.

Jak bardzo mogę ufać tym słowom pośrednika? Czy prośba o kwotę spłaty jest praktycznie równoznaczna z akceptacją?

Napisany przez EasyD
Dlaczego współpracujesz z pośrednikiem, któremu wyraźnie nie ufasz?

Napisany przez kryx
Zaufanie w tym sensie jest dla mnie istotne, interesuje mnie jedynie to, czy mogę tutaj uzyskać jakieś dodatkowe opinie.

Pośrednik jest bardzo przyjazny i cierpliwie odpowiada na moje pytania.

Jednakże to stwierdzenie trochę mnie zaniepokoiło, mówi, że [url]kredyt[/url] został zatwierdzony. Jednak jeszcze nic na ten temat nie dostałem. Teraz chyba czekają na równowartość spłaty, którą załatwiłem, ale to nie pomogło.

Napisany przez EasyD
Ostatecznie nikt na forum nie jest zaangażowany w ten proces i nie może się wypowiedzieć na ten temat.

To, że pośrednik otrzymuje zatwierdzenie [url]kredytu[/url] przed samym wnioskodawcą, nie jest niczym niezwykłym.

Napisany przez kryx
Czy można to wypowiedzieć, nie ujawniając bankowi kwoty wykupu?

A jakie są szanse na pozytywne rozpatrzenie, skoro zapytano o kwotę wykupu?

Napisany przez Flolito
No cóż, myślę, że kwotę wykupu podałeś już podczas składania wniosku. Tutaj chodzi jedynie o potwierdzenie tej kwoty przez bank do spłacenia. Ostateczne potwierdzenie otrzymasz jednak dopiero, gdy dostaniesz pismo od banku w skrzynce pocztowej.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata