- czw gru 20, 2018 9:07 pm
Nie mam problemu z tym rozpoznanie dąty, ale to było tak zwane kropka nad i(docie).
Krótko mówiąc, mam 6 nieruchomości, wynajmowane i zamieszkiwane, netto wartość > 1 miliona, papierów wartościowych, nieruchomości zagranicznych, 100% rating w Schufa, itp. (ale również emeryturę w wysokości 600[url]euro[/url] )
Chciałbym teraz przekształcić 3 wynajmowane mieszkania z około 40% restytucji ---> nie mogę dostać[url]kredytu[/url] , ponieważ jestem uznawany za osoby prywatne, klientelę, którą ta nadrealistyczna firma, która według swoich danych jest córką największego niemieckiego banku i współpracuje z 200 takimi firmami (dawniej odkurzacze, dziś finansowanie) rzekomo nie obsługuje... (dawno nie śmiałem się tak).
W każdym razie przeszukałem internet i dowiedziałem się, że wszyscy chcieliby być osobami prywatnymi...
Hmm, mam naprawdę problem, ale już mam umówioną wizytę u psychodoka...
Jedna kolejna domysł ugruntowała się:
Wszyscy ci genialni twórcy internetowi ze swoimi stronami clickbait zajmują się nie tym, czym się podają, ale wyłącznie danymi zgromadzonymi w ten sposób od osób zainteresowanych!
W powyższym przypadku było to 14 stron samoopisu, które rzekomo padły ofiarą wirusa!!
Jestem pewien, że wkrótce moje (ostatnio oczyszczone skrzynki mailowe) znów staną się miejscem działalności podejrzanych ofert od agentów nieruchomości...
Jeśli ktoś zna (prawdziwego) dealera finansowego, który szuka marzącego pożyczkobiorcę (są to rzekomo ci, którzy mają tyle, że tak naprawdę nie potrzebują[url]kredytu[/url] ), to jestem tutaj - osobą prywatną na hamaku...
Krótko mówiąc, mam 6 nieruchomości, wynajmowane i zamieszkiwane, netto wartość > 1 miliona, papierów wartościowych, nieruchomości zagranicznych, 100% rating w Schufa, itp. (ale również emeryturę w wysokości 600
Chciałbym teraz przekształcić 3 wynajmowane mieszkania z około 40% restytucji ---> nie mogę dostać
W każdym razie przeszukałem internet i dowiedziałem się, że wszyscy chcieliby być osobami prywatnymi...
Hmm, mam naprawdę problem, ale już mam umówioną wizytę u psychodoka...
Jedna kolejna domysł ugruntowała się:
Wszyscy ci genialni twórcy internetowi ze swoimi stronami clickbait zajmują się nie tym, czym się podają, ale wyłącznie danymi zgromadzonymi w ten sposób od osób zainteresowanych!
W powyższym przypadku było to 14 stron samoopisu, które rzekomo padły ofiarą wirusa!!
Jestem pewien, że wkrótce moje (ostatnio oczyszczone skrzynki mailowe) znów staną się miejscem działalności podejrzanych ofert od agentów nieruchomości...
Jeśli ktoś zna (prawdziwego) dealera finansowego, który szuka marzącego pożyczkobiorcę (są to rzekomo ci, którzy mają tyle, że tak naprawdę nie potrzebują