Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: Życzenia świąteczne

Napisany przez NaTwoim13
Życzę Wam wszystkim Szczęśliwego, Zdrowego i Szczęśliwego Nowego Roku!

Wciąż istnieje wiele potencjału do poprawy waszego zachowania, ale ogólnie rzecz biorąc chciałbym pochwalić Waszą cierpliwość, wyrozumiałość i zrozumienie dla osób o innych poglądach, według mnie dla dobra i najlepszego!

Pozostańcie tacy, jacy jesteście, w przeciwnym wypadku byłoby tu dla mnie zdecydowanie zbyt nudno, przede wszystkim bądźcie zdrowi lub zdrowiejcie, jeśli obecnie nie czujecie się zbyt dobrze!

Napisany przez Hilfe

Życzę Wam wszystkim szczęśliwego, zdrowego i radosnego Nowego Roku!

Jest jeszcze wiele potencjału do poprawy Waszego zachowania, ale ogólnie rzecz biorąc, chciałbym pochwalić Waszą cierpliwość, wyrozumiałość i zrozumienie dla osób o innych poglądach, z mojego punktu widzenia na rzecz dobra i najlepszego!

Pozostańcie tacy, jacy jesteście, w innym wypadku byłoby tu dla mnie zbyt nudno, przede wszystkim zachowujcie zdrowie albo zdrowiejcie, jeśli obecnie czujecie się nie najlepiej!

mówisz o Twoim potencjale...?

Napisany przez Batman_BU
Już w drugim zdaniu zaczyna się arogancja, zaczęło się świetnie.

Napisany przez Freeliner
[cytat=Batman_BU">
Już w drugim zdaniu staje się zarozumiały, to dobrze się zaczyna.
[/cytat]
Miałem tę samą myśl

Cóż, godzina + kto wie co w środku = nie najlepsze połączenie

...lepiej było zostać przy życzeniach noworocznych...Noel... miałbyś więcej z tego

Napisany przez 2utopus
Wesołego Nowego Roku!

Napisany przez hausbauwest
Więcej żartów

Napisany przez NaTwoim13
Specjalnie dla chuliganów rzuciłem jednego, cel osiągnięty, zgodnie z rozkazem pociągają za nim z :} Klasa.

Nawiasem mówiąc, grzeczność również mogłaby złożyć Noworoczne życzenia albo coś w tym rodzaju, cóż, nie można mieć wszystkiego

kultura również powinna była zaoferować Szczęśliwego Nowego Roku lub coś w tym rodzaju

No cóż.... jestem szczerze uczciwy, dlatego nie życzyłem ci żadnego.

Napisany przez HannoMack

Dodałem coś dla chuliganów, cel osiągnięty, jak na komendę oni zaczynają :} świetnie.

Nawiasem mówiąc, szacunek również mógłby życzyć szczęśliwego nowego roku lub coś w tym stylu, no cóż, nie można mieć wszystkiego.

Raczej przedstawiłeś się, jak zwykle, jako żałosny dureń, kim po prostu jesteś. I dlaczego miałbyś życzyć czegoś dobrego flecie, który jest opisany w słowniku obcych słów wraz z zdjęciem w haśle hbrystej?
Poza tym, od niedawna z pewną sympatią wobec faszystów ze strony afd, jesteście teraz człowieczkami na strzała?

Napisany przez NaTwoim13
Każdy życzył każdemu czegoś, mnie nikomu nie trzeba było życzyć czegoś osobno

Mówiłem o kulturze, wy pokazaliście ją jak zwykle najlepiej, nic więcej nie było od was oczekiwane, więc nie udawajcie, że oczekiwałem czegoś w tej kwestii

To, czego od was oczekiwano, też się spełniło, idealnie pasuje

Dziękuję wam

Napisany przez NaTwoim13
O, widzisz Hanno/Matthew, jak wiele rzeczy nie wiedziałeś i jak bardzo się wtrącasz, mogę ci ponownie potwierdzić, że również tutaj jesteś kompletnie w błędzie!

Nigdy nie będziesz w stanie przejrzeć ludzi, cudowne, jestem naprawdę wieloma rzeczami, ale na pewno nie jestem kimś, nad kim mógłbyś spekulować.

Napisany przez Batman_BU
Może tak po prostu, mając to na uwadze, dobry ton również zasługiwał na życzenia noworoczne albo coś w tym stylu, cóż, nie można mieć wszystkiego. Pierwsze obrażasz, a potem narzekasz, że w zamian nie dostajesz miłych życzeń... coraz lepiej. Mówiłem o dobrym zachowaniu, których, jak zwykle, od was nie spodziewałem się zbyt wiele. Nie udawajcie, że oczekiwałem czegoś w tym względzie. Być może znasz przysłowie: Kto palcem wskazuje na innych, trzema palcami wskazuje na siebie. Coś do przemyślenia, jak mówią Anglicy ;-)

Napisany przez NaTwoim13
No cóż, towarzysze Batmanie, w tym wątku wyrażono życzenia i podziękowano za coś miłego, bardziej miłościwego niż złowieszczego.

To, co potem z tego wynikło - co w pewnym stopniu można było się spodziewać - nie może być mi w całości zarzucane, chociaż nie skarżę się, jednak pokazuje to różnorodność charakterów.

Mój życzenie pozostaje w mocy, i oczywiście wyrażam je, nie poddając się.

Napisany przez Batman_BU

No cóż, Batmanie, w tym wątku przede wszystkim życzenia zostały wyrażone w miłej formie i podziękowania zostały przekazane, więc raczej bardziej chodziło o coś miłego niż złego.

To, co później z tego zrobiło - co było w pewnym stopniu oczekiwane - nie może być mi w całości zarzucane, i tak naprawdę nie mam się nawet o co skarżyć, ale pokazuje to różnorodność charakterów.

Teraz już wszystko w porządku, moje życzenie i moje podziękowania pozostają, i oczywiście wyrażam je i nie daję sobie dać zbić z tropu

Przecież sam piszesz, że napisałeś to z zamiarem prowokacji. Więc tak, tobie i tylko tobie można to zarzucić. Bo prowokujesz. Tak proste to.

Dla tych, którzy się burzą, wrzuciłem własny komentarz, cel osiągnięty, jak na komendę oni reagują

Więc nie próbuj się z tego wykręcać. Zaczynasz rok atakiem na innych, co jest krytykowane. Najprostszym rozwiązaniem z twojej strony byłoby powiedzieć:

Przepraszam. Ale skoro, jak każdy może zobaczyć, chciałeś tylko prowokować, to naturalnie nie chcesz tego wpisać.

Napisany przez NaTwoim13
Och Batmanie, nie rozumiesz nawet mojego sarkazmu, a tym bardziej nie zrozumiesz, jeśli nie potrafisz czy nie chcesz czytać pomiędzy wierszami i rozróżniać dobro od zła!!

Napisałem coś miłego, koniec i kropka, a byli użytkownicy, którzy również odpisali mi miło, najczęściej poprzez wiadomość prywatną!

Poza tym, byłeś pierwszym, który napisał coś negatywnego, i to bez sarkazmu, podkręcając dyskusję, tylko wypowiadając się na temat moich wypowiedzi, za co dziękuję!

Lepiej pomagaj tym, którzy szukają porady i pomocy, uwierz mi, podnosi to jakość tego miejsca!

Napisany przez vision

I dlaczego miałbyś życzyć czegoś dobrego plugawemu, którego można znaleźć w słowniku obcych słów pod hasłem pycha z zdjęciem?
Poza tym, od niedawna także z pewną skłonnością do faszystów z AfD, koziołku ofiarny?

Prześladujesz uczestników forum? Jaka żałość!

Mimo to życzę ci czegoś dobrego: Powrotu do zdrowia!

Napisany przez NaTwoim13
Otąd, zawsze zablokowany pod Matthewem Pryorem, już niepożądany, zawsze tylko obraża innych uczestników tutaj, rzadko dodaje wartości i przede wszystkim, bardziej interesują go Buhmann i Hanomag niż to, o co tak naprawdę powinno chodzić tutaj!

Mimo to, zostawmy to w spokoju, tutaj przecież było już przez długi czas spokojnie, za co chętnie dziękuję. Jeśli chodzi o rzecz, chętnie przyjmuje krytykę, jak już wspomniałem, osobiste obrażenia zostały praktycznie odłożone na bok, a Matthew czasami coś tam dorzuci, co mu się należy, a gdy stare maniery powrócą - które wszystkich irytowały - to MP wie, co się stanie.

Powinniśmy wrócić do spokoju i zrozumieć, że tutaj możemy zachować spokój tylko wtedy, gdy nie stajemy się osobiste.

[cytat=noelmaxim">
Powinniśmy powrócić do spokoju i zrozumieć, że tylko wtedy można go uzyskać, gdy nie zaczynamy brać tego osobiście.
[/cytat]
Schreibt derjenige mit dem Satz :

Es gibt noch viel Potenzial zur Verbesserung eures Verhaltens, im Großen und Ganzen aber ein Kompliment für eure Geduld, Nachsicht und euer Verständnis für Andersdenkende, aus meiner Sicht für das Gute und Beste!

Napisany przez HannoMack
Ale, ale.. chodziło tylko o to, żeby zirytować hejterów. Ten genialny łobuz. I jak pokazuje wrażliwie #16, naprawdę chodzą tutaj tępe czachy, które dają się nabrać na ten łatwy do przejrzenia chwyt.

Napisany przez Batman_BU
Hej Batmanie, nawet twoja ironia nie rozmywa mojego, tym bardziej jeśli nie potrafisz i nie chcesz czytać między wierszami oraz nie potrafisz odróżnić dobrego od złego!

Nie zwracam uwagi na wszystko, co piszesz, jak zwykle. Komentuję tylko to, co mnie drażni. A drażnią mnie te żenujące ataki na innych ludzi. To w połączeniu z twoimi życzeniami noworocznymi (i żądaniami) sprawia, że wyglądasz po prostu śmiesznie.

Możesz również czytać między wierszami. Wyobraź sobie, że widzisz grzbiet mojej dłoni.

Napisałem coś miłego, koniec, a byli użytkownicy, którzy odpowiedzieli równie miło, głównie na PW!

Wiadomo, wiadomo. Na PW

Oczywiście, napisałeś coś miłego. Ale nie tylko. To czyni całość nieszczera.

Przypomnę, że byłeś pierwszy, który napisał coś negatywnego bez sarkazmu i rozpocząłeś dyskusję, jedynie odnieśliśmy się do moich wyjaśnień, za co dziękuję!

Nie mam pojęcia, co ma oznaczać ten zdanie.

Pomóż raczej tym, którzy szukają porad i pomocy, uwierz mi, to podnosi jakość tutaj.

Przestań pisać takie głupoty. Uwierz mi, to bardziej podnosi jakość niż wszystkie komentarze innych ludzi razem wzięte.

Napisany przez NaTwoim13
Batmanie, szczególnie Twój ostatni zdanie nie jest zrozumiałe i uwierz mi, nie tylko dla mnie!

Nie mam zamiaru pokazywać Ci, ile tu już było obrazy, zniesławienia, agresji oraz oszczerstw opartych na kłamstwach. Twoje ostatnie stwierdzenie brzmi po prostu śmiesznie i ujawnia, kim i czym jesteś.

Jest ok, Batmanie, akceptuję to, ale jest po prostu śmieszne, gdy próbujesz zakwestionować fakt, że użytkownicy - a nie jest ich mało - piszą do mnie na PW!!

Mam w związku z tym absolutną świadomość!

Napisany przez Freeliner
Przepraszam, ale to było po prostu twoje zerowymi!!!

Ty po prostu na to się prosisz, szukasz tego, chciałeś po prostu prowokować... nic innego!

I naprawdę się jeszcze dziwisz? Jesteś głównym powodem rozszarpywania wątków! Robisz wszystko, aby zawsze i wciąż podgrzewać atmosferę.

Zamiast przepraszam, było zbyt radykalne znów pojawiają się takie rzeczy jak:
wiedziałem, było to zamierzone, jestem niewinny, to inni, była jasność, wiadomości prywatne, dokładnie te, bla bla bla itd

Więc powoli też nie zyskujesz mojego uznania, wydaje mi się, że naprawdę tego potrzebujesz.

....staje się naprawdę żenujące!

Napisany przez NaTwoim13
Nie dziwię się w ogóle, wszystko w porządku.

No cóż, a co do Stramm, uważam, że to całkiem zabawne, naprawdę urocze.

Te spekulacje o widzeniu, co ktoś chce kupić bez bliższych informacji o tym, jak ktoś jest ustawiony, co potrafi i czego nie potrafi itp., często charakteryzują wątki i powinno to być w porządku, wszystko dobrze.

Napisany przez Batman_BU
Zastanawiam się, Batmanie, czy ostatnie zdanie w ogóle ma sens, i wierz mi, nie tylko ja się nad tym zastanawiam!

Klar, bo wydajesz się uważać siebie za nieomylonego. Piszę to w kontekście wielu twoich niedociągnięć oraz różnych zarozumiałości z twojej strony. Zanim znowu zaczniesz mówić o tym, co inni robią tobie: to jest całkowicie nieistotne, ponieważ chodzi o twoje konkretne zachowanie w tej dyskusji. I tak, jakość w tym forum znacząco by wzrosła, gdybyś przestał stale zamieniać wszystko w osobistą vendettę i skupił się na argumentacji. Ponieważ wtedy inni ludzie nie musieliby stale odpowiadać na twoje wypowiedzi.
Ale oczywiście, wraz z każdym twoim postem wzrasta częstotliwość pojawiania się twojego podpisu reklamowego.
I tak, być może setki tysięcy ludzi pisze do ciebie prywatne wiadomości, bo jesteś takim fajnym gościem. Dziwne, że mimo anonimowości tego forum rzadko kiedy decydują się wyjść na zewnątrz. Zaskakujące, prawda?

Nie mam również ochoty wyliczać ci, ile obraźliwych, pomawiających, agresywnych oraz oszczerczych komentarzy, jak również denuncjacji z zakłamaniem już tutaj miało miejsce.

Nie martw się, również nie mam ochoty tego czytać. I również nie twierdzę, że takie rzeczy nie miały miejsca. Potrafię czytać.

Ta twoja ostatnia wypowiedź brzmi po prostu śmiesznie i pokazuje, kim i czym jesteś.

To raczej twoje wypowiedzi odsłaniają kim lub czym jesteś. Przeczytaj w kontekście, wtedy może zrozumiesz, dlaczego to napisałem. Ile z twoich 9000 komentarzy tutaj było naprawdę pomocnych? Ile z nich, podobnie jak tutaj, są reakcjami na prowokacje, które często zaczynasz własnymi prowokacjami? (tak jak w tym wątku)
Myślę, że jesteś takim sarkastycznym typem. W takim razie mogłeśbyś to spokojnie załapać. Być może masz nieco wykrzywiony obraz samego siebie...

Tutaj również, drogi Batmanie, wszystko w porządku, twoja sprawa, akceptuję to, ale to po prostu śmieszne, że próbujesz podważyć fakt, że użytkownicy wysyłają mi wiadomości prywatne!!

Zresztą w pełni to rozumiem!

Dlaczego to jest irytujące? To moje osobiste zdanie. Ty nie możesz ani nie chcesz tego udowodnić. Jest interesujące, że wsparcie dla ciebie praktycznie nigdy nie jest publiczne, zawsze przychodzi prywatnie. Wiesz co? Ja także mam wielu zwolenników moich wypowiedzi tutaj. Ale prawie wszyscy też przychodzą prywatnie. I co teraz? Sytuacja bez rozwiązania.

Napisany przez Batman_BU
9 z 24 odpowiedzi w tym wątku jest od ciebie. 8 z nich to reakcje, które zupełnie nic nie wniosły do tematu forum Finansowanie nieruchomości. Pierwszą pomijamy, zapisujemy ją pod Słoń w składzie porcelany.

Więc jak według Ciebie poprawi się jakość tego forum, jeśli po prostu będziesz powstrzymywał się od takich komentarzy w przyszłości? Bez wątpienia dotyczy to również 22 innych wpisów w tym wątku. Ale twoja zamierzona prowokacja była tym, co to wszystko zainicjowało.

Napisany przez NaTwoim13

9 z 24 odpowiedzi w tym wątku to Twoje. 8 z nich to reakcje, które kompletnie nie wniosły nic wartościowego do tematu forum Baufinanzierung. Pierwszą możemy pominąć, zapiszmy ją jako Słoń w składzie porcelany.

Jak myślisz, jak poprawi się jakość tego forum, jeśli w przyszłości po prostu powstrzymasz się od takich komentarzy? Bez wątpienia, to samo odnosi się do 22 innych postów w tym wątku. Ale to była Twoja celowa prowokacja.

Ten wątek nie miał nic wspólnego z kredytami hipotecznymi, nie musiał mieć, to był osobny wątek z życzeniem, podziękowaniem za zrozumienie i odrobiną sarkazmu, którą jako pozytywnie nastawiona osoba zawsze zachowam!

Batman, z odrobiną wyobraźni można było dostrzec coś miłego w moim poście i mimo sarkazmu spojrzeć na niego jako całość! Kiedy pierwsze odpowiedzi zaczęły znowu kwestionować wszystko, a moi przyjaciele Hausbauwest i Matthew Pryor/Hanno - jak się spodziewałem - znowu musieli rozpętać burzę, zkreciłem - powiedzmy to żartobliwie i niegrzecznie - moje intencje! Może nie musiałem tego robić, ok, ale ogólnie podtrzymuję to, co napisałem we wstępie, o co prosiłem i za co dziękowałem.

Ponadto uważam, że zabawa i sarkazm (który był dobrze zrozumiany) są bardziej urocze niż obmowy, potępienia i osobiste zniewagi!

Pozwól nam teraz zakończyć to w dobrej wierze, jeszcze raz, przyjdź, pokażę Ci transparentnie, oczywiście zanonimizowane, co tu pięknego jest, jak użytkownicy się zgłaszają i z jakimi intencjami i wypowiedziami, a jeśli nie chcesz skorzystać z mojej propozycji, co szanuję, to proszę również szanuj fakt, że nie jest odpowiednie zadawanie pytań i oczekiwanie, żeby pokazać to, czego w sumie nie powinno się pokazywać!!!

Tak więc, być może mogliśmy sobie to oszczędzić, jakkolwiek, nikt nie odbierze mi dobrze myślącej wiadomości zawartej w moim początkowym poście!

Napisany przez Batman_BU
Pozwólmy temu teraz dobrze się zakończyć, na koniec jeszcze raz (ponownie), przyjdź, pokażę transparentnie, oczywiście zanonimizowane, co tu jest pięknego, jak się użytkownicy zgłaszają i z jakimi intencjami i oświadczeniami, a jeśli nie chcesz skorzystać z mojej oferty, co akceptuję, !

Powtórz to proszę nieustannie. Nikt (z tych, których publicznie zapraszasz) nie chce cię odwiedzić w twoim biurze. Nie jesteś na tyle ważny/a, żebym poświęcał/a tam 6 godzin życia.

Proszę, zaakceptuj, że nieodpowiednie jest kwestionowanie czegoś i prośba o pokazanie tego, czego w sumie wcale nie powinno się pokazywać!!

Oczywiście jest nietaktowne kwestionowanie twoich twierdzeń. To bardzo naukowe podejście. Przypomnę ci o tym przy okazji, żebyś też to sobie odpuścił/a. (własne wymagania i takie tam)
A propos, twoja klawiatura odbija.

Tak więc, możliwe, że moglibyśmy sobie to oszczędzić,

Tak, niezaprzeczalnie.

Jakkolwiek, dobrze myśląca wiadomość za moim pierwszym wpisem zostaje ze mną!

Tego, czego się nie dostrzega, nie można też odebrać.

Napisany przez NaTwoim13
Och Batmanie, muszę być bardzo ważny, bardzo nawet! W sumie ważniejszy niż to, o co naprawdę powinno chodzić!!

Nawet teraz nie czytasz tego, co jest pojednawcze, dobrze teraz, naprawdę dobrze.

Nie roszczę sobie żadnych praw, jedynie osobiste sprawy powinny pozostać poza tym, przy tym pozostanę!

Napisany przez obelix

Tak więc być może moglibyśmy sobie to zaoszczędzić,

tak, moim zdaniem wystarczy już powoli i zdanie (~moglibyśmy sobie to zaoszczędzić) niestety przychodzi za późno.

Cytat użytkownika noelmaxim

... mojego wstępu ...

rzadko czytałem bardziej żałosny post na forach.

Klientów/zainteresowanych finansowaniem ten, jeśli przeczytany, raczej odstrasza. Z takim pośrednikiem nie chciałbym mieć nic wspólnego. Już wcześniej zastanawiałem się trochę, jak niektórzy pośrednicy finansowi tutaj występują.

Napisany przez Hilfe
Popcorn.....

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata