Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualizacje i rozszerzenia w środowisku forum.

Re: Książki o sukcesie

Napisany przez Erfolgsbuecher
Szanowni Państwo,

kilka dni temu mój znajomy i ja stworzyliśmy blog na temat książek o sukcesie. Obecnie blog ten nie jest komercyjny, jednak planujemy go wyposażyć w linki polecające. Ponieważ sami czytamy wiele książek, uważamy, że blog jest dobrym sposobem na dzielenie się naszymi doświadczeniami z innymi. Ponieważ nasz blog doskonale pasuje do tego forum, postanowiliśmy go tutaj opublikować i zobaczyć, co o nim sądzicie. Możecie odwiedzić nasz blog pod adresem: www.erfolgs-bücher.de. Czekamy na Wasze opinie i komentarze.

Do zobaczenia,
Zespół erfolgs-bücher.de.

Napisany przez DaDa
Gratulacje z okazji Waszego kroku. Będziecie odnosili sukces, ponieważ już teraz odnosicie sukcesy i je realizujecie.

Moim zdaniem recenzje są zbyt mało osobiste. Podczas czytania recenzji nie czuję chęci sięgnięcia po książki. Gdzie jest wartość dodana w treściach? Co odróżnia Wasze recenzje od tych na Amazonie?

Pomysł Wasz jest super!

Napisany przez Erfolgsbuecher
Drogi DaDa,

Dziękujemy Ci bardzo za konstruktywną sugestię! Zdecydowanie postaramy się uwzględnić Twój pomysł w naszych przyszłych recenzjach. Już teraz staramy się pisać bardziej osobiste podsumowania w naszych najnowszych recenzjach dotyczących Lean Startup. Może zajrzysz do artykułu i powiesz nam, czy idziemy w dobrym kierunku. W przyszłości możemy pisać jeszcze bardziej osobiste recenzje, jednak kiedy otrzymaliśmy Twoją sugestię, praca nad recenzją Lean Startup była już praktycznie ukończona.

Dziękujemy jeszcze raz za odpowiedź, a także za pozytywną opinię!

Pozdrowienia

Twój zespół z erfolgs-bücher.de.

Napisany przez KleinerFritz
Cześć! Przy szybkim przeglądaniu zastanawiam się, gdzie dokładnie jest wartość dodana w porównaniu z tradycyjnymi sklepami, gdzie również można czytać recenzje. Bardzo interesuje mnie na przykład, jak ludzie naprawdę wdrażają te wszystkie wskazówki w swoim życiu codziennym. Jakie aspekty swojego życia optymalizują itp. Wydaje mi się, że trzymacie to wszystko mocno na uboczu, takie moje wrażenie. Poza tym krytyka jest raczej niekonkretna. Mnie bardziej interesowałby raport z doświadczeń. Ale może to po prostu moje gusta. Powodzenia dalej! Czy udało wam się już zarobić na linkach?

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata