- pt sty 04, 2019 1:02 am
Cześć drodzy członkowie forum,
Mam nadzieję znaleźć tutaj przydatne wskazówki lub pomoc dotyczącą projektu lub małego marzenia, które chciałbym spełnić.
Mam 33 lata i chciałbym sfinansować nieruchomość, czyli[url]Dom[/url] w Grecji. Niestety nie posiadam własnej nieruchomości tutaj w Niemczech, dlatego wydaje się niemożliwe uzyskanie finansowania poprzez niemiecki bank. Mówimy tutaj o kwocie [url]kredytu[/url] w wysokości około 130 000 [url]euro[/url] .
Czy ktoś może znać bank lub niemiecką Bank Budowlany, który pomaga w takich przedsięwzięciach?
Ostatnio niektóre greckie banki oferują to także osobom spoza Grecji, ale lokalne rozwiązanie byłoby oczywiście o wiele łatwiejsze i tańsze.
Z góry dziękuję za pomoc lub odpowiedzi.
Mam nadzieję znaleźć tutaj przydatne wskazówki lub pomoc dotyczącą projektu lub małego marzenia, które chciałbym spełnić.
Mam 33 lata i chciałbym sfinansować nieruchomość, czyli
Czy ktoś może znać bank lub niemiecką Bank Budowlany, który pomaga w takich przedsięwzięciach?
Ostatnio niektóre greckie banki oferują to także osobom spoza Grecji, ale lokalne rozwiązanie byłoby oczywiście o wiele łatwiejsze i tańsze.
Z góry dziękuję za pomoc lub odpowiedzi.