Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Kto może mi pomóc?

Napisany przez MamaSt
Cześć, potrzebuję pilnie niewielkiej sumy 100€, proszę nie proponować przekroczenia limitu debetowego ani podobnych rozwiązań.
Dla mnie nie ma innej możliwości.

Potrzebuję jej tylko na około 2 tygodnie, albo czy ktoś byłby tak miły i zrobiłby przelew za mnie ...aby mi pomóc....

Napisany przez Alex [CryptoMod]
Doradztwo dla dłużników ?

Przekroczenie limitu konta byłoby właściwie najlepszym wyborem na tak krótki okres.....

Napisany przez MamaSt
Nie potrzebuję porad dotyczących zadłużenia, muszę tylko tymczasowo przetrwać...
Nie mogę przekroczyć limitu debetowego jeszcze bardziej....

Nie potrzebuję poradnictwa dla dłużników, muszę tylko przebrnąć przez ten czas w krótkim okresie...

Cytat od MamaSt

Nie mogę przekroczyć debetu jeszcze bardziej....

Być może sam widzisz sprzeczność ?

Napisany przez MamaSt
Och, to jest bezpośrednie sprzeczność...

Tak, gdy jest się zadłużonym do granic możliwości i nie otrzymuje się już nic od banku, a następnie prosi się o mały [url]kredyt[/url] w jednym (lub kilku) internetowych forum, stwierdzenie, że nie potrzebuje się doradztwa dla dłużników jest już sprzeczne z sytuacją.

Proszę to zrozumieć nie jako krytykę, ale jako rekomendację kogoś, kto również przez wiele lat żył w bagnie długów z debetem wyczerpanym do granic możliwości i ciągłymi restrukturyzacjami.

Napisany przez 6Bankkaufmann
MamaSt. Jest to z pewnością trudne dla Ciebie prośba o pożyczkę w wysokości 350 euro w internecie. Oczywiście limit na koncie jest już wyczerpany. Ostatnio miałem klienta, który wziął pożyczkę w wysokości 150 euro. Po anulowaniu pożyczki w wysokości 150 euro, przyszedł do mnie. Przypuszczalnie te 350 euro mają służyć jedynie zatkanie pewnych dziur w Twoim budżecie. Tutaj, w internetowym forum, na pewno nie znajdziesz nikogo, kto udzieli pożyczki w wysokości 350 euro. Z mojego punktu widzenia ważniejsza jest także ogólna sytuacja finansowa.

Napisany przez viktor
ostatnia szansa: poproś urząd / urząd socjalny o pożyczkę mostową.

Napisany przez MamaSt
Nie otrzymuję niczego od władz z powodu sprzedaży domu

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata