Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: Jaka stopa procentowa jest możliwa?

Napisany przez Nerkokasum
Cześć wszystkim,

Wreszcie znaleźliśmy odpowiednią nieruchomość do zakupu i teraz zajmujemy się finansowaniem. Trochę liczb...

Cena domu: 200.000€
Koszty dodatkowe zakupu: 16.000€
Remont i ukończenie (górne piętro jest jeszcze w stanie surowym): 60.000€
Meble: 35.000€
Inne: 4.000€

Łączne koszty wynoszą 315.000€

Wniosek własny wynosi 90.000€.
Dlatego suma finansowania wynosi 225.000€.

Miesięczna rata w wysokości około 800€ byłaby pożądana.

Powinniśmy też otrzymać środki z programu rządowego na budownictwo mieszkaniowe, które mogą zostać wykorzystane jako dodatkowa spłata.

Co myślicie, jaki obecnie jest osiągalny oprocentowanie z powyższymi danymi?

Dziękuję!

Napisany przez hausbauwest
Ile macie lat?
Jaka jest Wasza sytuacja finansowa?

Napisany przez Hilfe
musimy poczekać, aż będzie dostępny braunschweiger

Jaki jest Twój wiek?
Jaka jest Twoja sytuacja finansowa?

Mamy po 30 lat. Tutaj przychody nie mają znaczenia, albo to nie była kwestia. Dochody zdecydowanie wystarczają.

Napisany przez finanzierung

Cena domu 200.000€
Koszty dodatkowe przy zakupie 16.000€
Remont i wykończenie (górne piętro nadal w stanie surowym) 60.000€
Meble 35.000€
Inne 4.000€

Razem koszty wynoszą 315.000€

Wkład własny wynosi 90.000€.
Wynika z tego suma do finansowania w wysokości 225.000€.

Pytanie o dochód byłoby interesujące.
Teraz wprowadziliście swój kapitał własny w meble/inne = 39.000 EUR oraz w finansowanie nieruchomości.
Ponieważ oprocentowanie, o które pytasz, zależy od stopnia obciążenia hipotecznego, interesujące byłoby to, czy nie byłoby lepiej włożyć całe 90.000 EUR w finansowanie nieruchomości:

Twój plan:
260.000 EUR kosztów nieruchomości (przyjąłem uproszczoną wartość 60tys. na remont/rozbudowę) - 35.000 EUR kapitał własny (90.000 - koszty dodatkowe - meble - inne) = 215tys. EUR [url]kredytu[/url] hipotecznego, co daje około 83% stopę obciążenia hipotecznego.

Inna wersja:
260.000 EUR - 74.000 EUR kapitał własny (90.000 - koszty dodatkowe) = 186.000 EUR [url]kredytu[/url] hipotecznego, co daje około 72% stopę obciążenia hipotecznego i tym samym lepsze oprocentowanie niż wyżej.

Jeśli pozostałe 39.000 EUR mogą zostać pokryte przez zwykły [url]kredyt[/url] (np. [url]kredyt[/url] dla właścicieli domów od DiBa w wysokości 2,99%) to warto to przeliczyć, czy może się to opłacać.

W którym kraju zatwierdzicie transakcję ?

Jeśli dobrze policzyłem (to są liczby hipotetyczne !!)

215.000 -> 2,0% Oprocentowanie 2,5% Spłata (806 EUR/miesiąc) po 15 latach 51.000 EUR Odsetek, Pozostały dług 121.000 EUR
186.000 -> 1,5% Oprocentowanie 3,7% Spłata (806 EUR/miesiąc) po 15 latach 29.000 EUR Odsetek, Pozostały dług 70.000 EUR

Napisany przez 6Bankkaufmann
Cześć Nerkokasum, zdecydowanie nie można określić jednoznacznie stopy procentowej.
To zależy od tego, w jaki sposób bank przejmie modernizację o wartości 60 000 EUR.
Zasadniczo koszty zakupu powinny być pokryte z kapitału własnego, to oczywiste.
Jednakże w przypadku modernizacji istnieje obszar, który wymaga szczegółowej analizy. Pisałeś o stanie surowym.
Czy jesteś fachowcem i wykonujesz prace samodzielnie? Czy prace są prowadzone pod nadzorem architekta?
Podanie konkretnej stopy procentowej bez uwzględnienia prac modernizacyjnych stanowiłoby mniejszy problem, ale w obecnej sytuacji to czyste zgadywanie.

Cześć Nerkokasum, nie da się wskazać jednoznacznego oprocentowania.
To zależy od tego, w jaki sposób finansowane będzie odnowienie modernizacja w wysokości 60 000 EUR przez bank.
W zasadzie koszty dodatkowe należy pokryć z kapitału własnego, to oczywiste.
Następnie jednak, co do odnowienia modernizacji, mamy obszar, który musi zostać dokładnie przeanalizowany. Piszą Państwo o surowym budynku.
Czy są Państwo rzemieślnikiem i wykonują samodzielnie wszelkie działania? Czy prace są realizowane przez architekta budowlanego?
Konkretna podana stopa procentowa bez działań modernizacyjnych byłaby mniej problematyczna, ale w obecnym kontekście jest to wróżenie z kryształowej kuli.

Dziwne... Dlaczego to jest takie skomplikowane? Obelix zawsze potrafi natychmiast podać stopę procentową dla wszystkiego, bez takich informacji.

Napisany przez 6Bankkaufmann
Cześć Hausbauwest, każdy, kto pisze, ma różne dotychczasowe doświadczenia zawodowe.
Z mojego punktu widzenia, na podstawie tych danych jest mniej możliwe określenie stopy procentowej.
To błędne przekonanie, że działanie remontowo-modernizacyjne (w tym przypadku 60 000 EUR) zawsze w pełni zwiększa wartość nieruchomości z perspektywy banku w proporcji 1:1.

Witaj Hausbauwest, każdy, kto pisze, ma inne dotychczasowe doświadczenia zawodowe.
Z mojego punktu widzenia trudno ustalić stopę procentową na podstawie tych danych.
To błędne założenie, że działania związane z remontem/modernizacją (tu 60 000 EUR) zawsze w pełni zwiększają wartość nieruchomości z punktu widzenia banku.

Całkowicie słusznie.... dodatkowo jest też błędne stwierdzenie, że banki akceptują zapłaconą cenę zakupu bez obniżek jako wartość zastawu.

Napisany przez NaTwoim13
Problem polega na tym, że każde terminy muszą być zdefiniowane w sposób zrozumiały oraz potraktowane jako spójne i trwałe. Jest to kluczowe, aby uniknąć błędów lub nieporozumień w przyszłości. Dlatego konieczne jest szczegółowe przeanalizowanie sytuacji i odpowiednie określenie warunków, aby uniknąć ewentualnych problemów.

Napisany przez NaTwoim13

Całkowicie słuszne... dodatkowo błąd polega na założeniu, że banki akceptują zapłaconą cenę zakupu jako wartość zastawu bez obniżek.

??????? Europace uwzględnia wszystko, wskazane i wygenerowane warunki są powiązane z wartościami zastawu i nienadpłatami, które są ustalane indywidualnie na podstawie wprowadzonych danych i kryteriów decyzyjnych banków (które są szczegółowo zdefiniowane w Europace)!

Oczywiście, po fakcie wartość zostaje zweryfikowana wewnętrznie przez bank, ale na początku nie jest składane żadne zobowiązanie, a jedynie oferta z trwałymi warunkami, które zazwyczaj są zawsze potwierdzane, zwłaszcza gdy doświadczeni pośrednicy z góry pytają o cenę zakupu i planowane modernizacje na podstawie Sprengnetter i VDP.

Jak inaczej miałoby to działać, albo dlaczego nie tak??? Czy warunki powinny być udzielane dopiero po konkretnej analizie przez bank??

??????? Europace uwzględnia wszystko, w tym deklarowane i wygenerowane warunki są zapisane jako wartości obciążenia i wyjścia z obciążenia, które są określane indywidualnie na podstawie wprowadzonych danych i kryteriów definiujących przez banki (które są szczegółowo zapisane w Europace)!

Oczywiście wartość jest sprawdzana przez bank wewnętrznie w dalszym przebiegu, ale na początku nie jest składane żadne zobowiązanie, tylko ofertę z trwałymi warunkami, które zazwyczaj są potwierdzane, zwłaszcza że doświadczeni pośrednicy wstępnie pytają o cenę zakupu i planowane modernizacje za pomocą Sprengnetter i VDP.

Jak miałoby to inaczej działać, czy dlaczego miało by być inaczej??? Czy warunki powinny być ustalane tylko wtedy, gdy bank konkretne przypadku zatwierdził??

Jaka trwałość ma ta oferta, jeśli jest to czysta spekulacja?

@finansowanie, więc jeśli weźmiemy pod uwagę konkretnie pytanie Użytkownika

to dochód w rzeczywistości nie ma znaczenia, ponieważ nie wpływa on na warunki, o które zapytał!

Dla moich rozważań to już ma znaczenie, ponieważ jeśli finansowo nie ma on swobody, aby dodatkowo obsłużyć zwykłą (a tym samym z krótkim okresem spłaty i wyższą ratą) pożyczkę, to moje obliczenia są już nieaktualne.

Napisany przez NaTwoim13
Gdzie znajduje się jakaś spekulacja??

Jak to mogłoby się inaczej odbyć i dlaczego od 15 lat Europace i Starpool nie robią tego samego? Czy sądzisz, że wszyscy pośrednicy, w tym Interhyp i Dr. Klein, oferują warunki, które nie są potem dotrzymywane?? Czy sądzisz, że finansowanie jest składane dopiero po fakcie (jak to ma działać?? Zainteresowani składają swoje dokumenty w 30 bankach lub u pośredników??) i wtedy warunki się kształtują, a konsumenci podejmują decyzję???

W 98% przypadków proponowany warunek jest odpowiedni i jeśli nie, to jest to transparentnie wyjaśnione i będą one również nieodpowiednie wszędzie!

Europace jest numerem 1, co myślisz, co stoi za tym i jak również banki muszą działać zrównoważenie, ponieważ muszą generować biznes poprzez tę platformę, do tego dochodzi nasze doświadczenie, na podstawie którego decydujemy, jakie warunki z jakim bankiem oferujemy na początku!!

Tutaj działają profesjonaliści, po prostu bierz to pod uwagę z codziennej praktyki, a jeśli nie wierzysz, to niech ci to będzie udowodnione!!!!

Powinny natychmiast przyjść wpisy od konsumentów, którzy obalają moją wypowiedź i wspierają ciebie, raportując przeciwności z doświadczenia np. także ze mną tutaj!!

Poprawki (również pozytywne) zdarzają się, ale po pierwsze rzadko i po drugie są wyjaśnialne i zrozumiałe oraz w żadnym stopniu nie są regułą!

[url]Dom[/url] zostanie zakupiony w Nadrenii Północnej-Westfalii.

Napisany przez NaTwoim13
Jaki miasto ze względu na wybór regionalnych banków.

59229 Ahlen

Ponadto być może dodam, że podczas remontu / rozbudowy, 70% prac jest wykonywanych jako praca własna.

Pierwsza oferta, od banku domowego, jest teraz dostępna. kredyt analityczny z 20-letnim okresem oprocentowania i 2,29%. Myślę, że można znaleźć coś znacznie lepszego, zgadza się?

Napisany przez NaTwoim13
Tak, nawet znacznie lepiej.

@noelmaxim: Co według Ciebie można obecnie osiągnąć w ciągu 20 lat jako czysty kredyt ratalny?

Teraz napisze Ci prywatną wiadomość z specjalnymi warunkami, które ostatecznie niekoniecznie całkowicie, ale no cóż, jakoś tak prawie dostaniesz... Ważne, że ryba jest na sznurze.

Napisany przez NaTwoim13
Hausbauwest, czy znasz kogoś, kto miał doświadczenia w tej sprawie? Czy znasz kogoś, kto wydaje się niezobowiązujący, ale w końcu i tak jest zobowiązujący? Czy ten TE jest teraz wystarczająco głupi, by nie skorzystać z oferty swojego banku hipotecznego, jeśli twoja prowokacja się sprawdzi? Ten TE przeczytał przecież inny wątek i zobaczył, jaki to ja łotr, oszust i szubrawiec, mimo to pyta mnie teraz o pomoc. Co jeszcze chcesz zrobić ty i twoi przyjaciele, aby TE mogli podejmować decyzje samodzielnie? Jest już jasne, że jestem oszustem, kimś tam innym, czy możemy zakończyć temat i nie przeszkadzać w każdym wątku? Mam dla ciebie propozycję, zrób to jak @Finanzierung, umieść czerwone ostrzeżenie o mnie w stopce, które każdy nowy TE od razu zobaczy, gdy będziesz aktywnie i profesjonalnie udzielać pomocy i rad w wątkach dla TE. Wtedy nie będziesz musiał za każdym razem specjalnie na mnie wskazywać i zaśmiecać wątków postami, które nie mają sensu! Twoje ostrzeżenie o mnie zawsze będzie aktywne, nawet jeśli czasem zapomnisz o nim wspomnieć!

Napisany przez Benice
@Nerkokasum Polecam ci skorzystanie z oferty Noelmaxim. Później zawsze możesz swobodnie i bez zobowiązań zadecydować, u kogo, z kim itp. chcesz przedstawić swoje finanse. Więc wszystko jest proste. Mogę go ci tylko polecić. Kiedyś skorzystałem z jego usług i otrzymałem bardzo dobrą obsługę / opiekę oraz najlepsze warunki. (Nawet o porach, kiedy inni już nie pracują). Wielu ludzi tutaj na forum pisze tyle bzdur i naprawdę nie wie, jak coś działa. Najlepsze pozdrowienia

Napisany przez NaTwoim13
Dziękuję Benice, to już zrobione, jesteśmy już o 0,25% poniżej poziomu banku domowego, jesteśmy w kontakcie i oczywiście dziś również się skonsultowaliśmy i zakasaliśmy rękawy 0,2% - 0,25% można nazwać małym światem, oszczędności związane z kwotą pożyczki są znaczne w kontekście okresu kredytowania.

Proszę być miłym. Czekajcie, aż wszystko będzie opłacone..... Nikt nie twierdził, że noelmaxim nie jest w stanie uzyskać finansowania, ale czy faktycznie wytrwają do końca....

Napisany przez Benice
@Finansowanie Dziękuję za odpowiedź. Widać od razu, że Twoje wypowiedzi to czysty nonsens, i nie oferujesz żadnej pomocy pytającemu. Wprost przeciwnie! Bezpodstawne strzelasz jakimiś bezsensownymi bredniami, które absolutnie nie mają nic wspólnego z tematem. Czy jesteś zazdrosny o Noelmaxim? Nikt i tak nie może przewidzieć, czy finansowanie się uda czy nie w przyszłości. Planuje się na podstawie obecnej sytuacji i dostępnych danych. To takie proste. GoldMark to idealnie opisał. CYTAT: Pośrednik jest - jak sama nazwa wskazuje - tylko pośrednikiem między klientem a bankiem. kredyt udziela ostatecznie tylko bank, a obecnie (patrz WoKri) bank może zostać nawet pociągnięty do odpowiedzialności, jeśli nie dokonał solidnej oceny (zdolność kredytowa, zdolność do obsługi kapitału itp.). Pośrednik kredytowy jedynie przygotowuje całość - decyzja należy do banku. Wydaje mi się, że nie jest moralnie zasadne nie starać się jak najlepiej spełnić życzenia klientów (uczynić pewne rzeczy możliwymi). To idealnie oddaje sytuację. Więc przestań narzekać cały czas i zrzędzić, to już nie jest normalne. Zamiast tego, mógłbyś przyczynić się merytorycznie do dyskusji, co faktycznie pomaga.

Napisany przez HSV
Całkowicie się zgadzam!! Przede wszystkim, ile razy chcecie to jeszcze spróbować?

Zauważyłeś dokładnie problem pośredników.... Oni nie inwestują swoich własnych pieniędzy.... Dlatego użytkownicy, którzy mają długi konsumpcyjne i nie posiadają ani jednego euro kapitału własnego, są obdarzeni najlepszymi warunkami.... Czytając to regularnie, ale tylko od specjalisty.... Najważniejsze, że rzucili słodkość i złowili.... Po mnie choćby potop...

Napisany przez NaTwoim13
Finansowanie, mam dla Ciebie następujące pytania: 1) Dlaczego bank udziela kredytu, jeśli konsument nie spełnia kryteriów? 2) Czy kiedykolwiek zapytałeś HSV, co się ze mną stało? HSV nawet odwiedził mnie w biurze - przyjeżdżając z Hannoveru! Pozwól mi opowiedzieć ci, jak to wygląda i jaki jestem człowiek! 3) Czy na przykład lekarka ma długi konsumpcyjne i nie ma własnego kapitału? 4) Czy mówiłem o najlepszych warunkach, jeśli mówię o finansowaniu, które jest możliwe do zrealizowania, kiedy finansowanie przebiega gładko w co najmniej 80% banków i jest zatem - jeśli chcemy odpowiedzieć obiektywnie - przedstawialne i komunikowane w ten sposób? 5) Czy masz choćby ogólne pojęcie, jak obecnie wygląda procedura składania wniosków z całymi tymi wnioskami i formularzami do podpisania? 6) Mam zlecenie pośrednictwa, czy wiesz, czym to jest, jak to wygląda, czego ode mnie się oczekuje? Czy widziałeś i czytałeś kiedyś umowę pośrednictwa kredytowego, informację przedwnioskową VVI i protokół doradczy? 7) Czym zajmujesz się zawodowo? Na czym polega twój zawodowy cel? 8) Czy czytałeś wpis Goldmarka? 9) Czy w ciągu 8 lat przeczytałeś tu choć jedną negatywną opinię o finansowaniu od użytkowników i konsumentów? Choć jedną?

Do 7. Oświecenie..... Do 4. Tutaj nawet odbiorca h4 otrzymuje najlepsze warunki od ciebie.

Napisany przez NaTwoim13
O co chodzi? Jeśli moje recenzje nie pasują, użytkownik nie otrzyma zgody na pożyczkę. O co ci chodzi z osobą otrzymującą zasiłek Hartz4? Oświecenia życzę, abyś wykonywał je obiektywniej, bardziej merytorycznie, bardziej zgodnie z rzeczywistością i w spokojniejszy sposób, gdy są wynagradzane! Jeśli już odpowiadasz na 2, odpowiedz także na wszystkie pytania. Istnieją inne wątki, gdzie dwie spośród wielu użytkowników, którzy skorzystali z mojej usługi, wyrazili się pozytywnie. Nawet jakbyś się wywrócił do góry nogami, ani nie przekonasz ich do czegoś innego, ani nie powstrzymasz nowych użytkowników przed zdobyciem własnego doświadczenia ze mną i akceptowaniem pięknego wkładu Goldmarka! Znowu przychodzisz z podpisem, ale odpowiedzi byłyby bardziej odpowiednie i logiczne.

Napisany przez HannoMack
Twoje trzyipół kupione przyjaciółki? Naprawdę imponujące. Czy już wytwarzasz te fałszywe wątki i konta na zapas?

Napisany przez NaTwoim13
HannoMack, nadal obowiązuje moja oferta! Pozwól mi przedstawić moją historię sukcesu tutaj na forum osobiście, w liczbach, danych i faktach. Moje/nasze drzwi zawsze są dla Ciebie otwarte, czekają na Ciebie pewne niespodzianki, obiecuję.

Napisany przez Benice
Cytat: Zgadłeś dokładnie problem pośredników.... Oni nie wydają swoich pieniędzy.... Trudno uwierzyć, że zawód pośrednika nie wymarł. Przy tylu przestępcach. Państwo powinno koniecznie interweniować *ironia*. Oczywiście pośrednik chce zarabiać. Ty też chcesz zarobić pieniądze w swojej pracy. Jednak klient zawsze decyduje, z kim chce to zrobić i jak to zrealizować. Więc nie rozumiem twojego problemu i narzekania tutaj. @Hanno Muszę cię rozczarować. Nie jestem fałszywym kontem - jestem prawdziwym człowiekiem. Szok, co? @Autorze wątku Przepraszam - nie chciałem, żeby temat zginął. Ale po 100 postach na forum, jako cichy czytelnik przyszedł czas. Jak już wspomniałem, poleciłbym ci złożenie zapytania.

Napisany przez HSV
@HannoMacke Jestem też prawdziwym kontem, więc jeśli chcesz prowokować Noela, przeczytaj dokładnie wpisy kont fałszywych, bo może być naprawdę kłopotliwie. U mnie minęły już 3 lata od marca, do tej pory nie musiałem ogłaszać upadłości

Benice pisze: Cytat: Zauważyłeś dokładnie problem pośredników.... Oni nie inwestują swoich pieniędzy.... Trudno uwierzyć, że zawód pośrednika nie wyginął, biorąc pod uwagę wszystkich przestępców. Pan Staat powinien koniecznie interweniować *Koniec ironii*.
Nawet jeśli to było ironiczne, chciałbym zauważyć, że nie krytykuję tutaj zawodu pośrednika, ale wskazałem konkretnie, że chodzi o jednego z nich. Tutaj działa jeszcze kilku innych pośredników i żaden z nich, tak, ani jeden nie jest tak śliski i arogancki jak Noelmaxim. Ale gdy któryś z innych pośredników stanie mu na drodze, to od razu zaczyna strzelać ze wszystkich luf...... Najbardziej irytujące są dla mnie jego zwroty takie jak: Doświadczony pośrednik może wybrać najlepszą spośród 500 banków i złożyć tam Twoje dokumenty..... to podszyte Oczywiście, mam na myśli mnie, no dawaj, spytaj mnie, napisz mi na PW, dalej........ jest nie do zniesienia. Nikt inny tutaj na forum tego nie robi. Wydaje się, że inni pracują raczej cicho i kompetentnie, mówiąc użytkownikowi, że lepiej poczekać, gdy okazują się tak niewielkie wymagania, jak tylko 2 kredyty ratalne i brak wkładu własnego. Co u Noelmaxima zawsze nie ma sensu, czemu też, skoro nie zarabia na tym.....

Napisany przez Benice
Posrednik to również człowiek sprzedaży. Sposób bycia może nie podobać się niektórym. Ale nie musi. W końcu jest on w 100% przekonany, że jest odpowiednią osobą do prowadzenia takich finansowych transakcji i prezentuje się odpowiednio. Jeśli inny posrednik nie chce tego pokazywać na zewnątrz i woli siedzieć cicho w swoim kąciku, też w porządku. Ale jeśli chce dokonać transakcji, musi: 1. zwrócić na siebie uwagę i 2. posiadać odpowiednie kompetencje. On to robi w swoim stylu. To, że jego pewność siebie i samoświadomość sprawiają ci nieprzyjemne uczucia, jest twoim osobistym problemem/opinią. Ale nie powinno to być powtarzane w każdym wątku, tylko dlatego, że nie podoba ci się jego sposób zachowania. Osobiście uważam, że jest absolutnym specjalistą ds. sprzedaży, który walczy z pełnym zaangażowaniem, i nie uważam tego za nic złego. Jeszcze raz: ostateczną decyzję podejmuje klient, a nie zły człowiek. Pozdrowienia

Cześć Benice, zupełnie inaczej to widzę. Sam jestem w sprzedaży od ponad 20 lat (teren DACH). I jeśli Noelmaxim miałby być zdecydowany, to absolutnie nie widzę w tym problemu. Bycie zdecydowanym oznacza mówienie prosto z mostu, a nie owijanie w bawełnę. Z chęcią mógłby od razu napisać, gdy nowy użytkownik opisze swój problem, że może działać jako pośrednik dla niego, i koniec kropka.... Ale takie zdania jak "Kompetentny pośrednik może dla Ciebie wyselekcjonować spośród 500 banków te z najlepszymi warunkami dla Twojej sytuacji", praktycznie z oczekiwaniem, że użytkownik zapyta "Kto to mógłby być?", są dla mnie absolutnie żenujące.... Pewnie to zauważa się tylko będąc w sprzedaży. Z drugiej strony jego ciągłe zachwalanie najlepszych warunków początkowych, gdy użytkownicy tutaj piszą, że są już wystarczająco zadłużeni i bez kapitału własnego marzą teraz o finansowaniu na poziomie 125%. A potem regularne atakowanie innych użytkowników, gdy ktoś zwraca uwagę na zagrożenia takiego finansowania. Bezrobocie, rozwód, pobieranie zasiłku chorobowego itp., o tym nie ma potrzeby rozmawiać, ale z drugiej strony z nadpłatami, które będą możliwe później, ponieważ pensje z pewnością wzrosną, wszystko jest ładnie i logicznie obliczane. To jest duży problem z nim....

Napisany przez NaTwoim13
Finansowanie, podaj mi swój adres e-mail, wyślę ci kwestionariusz konsultacyjny! Musi się w końcu coś wydarzyć, żebyś zdał sobie sprawę, że pleciesz bzdury! Powieści zazwyczaj zawierają ludzkie treści, uzasadnienia i wyjaśnienia, dlaczego widzę coś takiego. Tobie to całkowicie umyka, ok, ale staje się to konieczne, gdy staje się to nie na temat. Dobra, przejdźmy teraz do poziomu merytorycznego, chętnie udowodnię ci, co jest konieczne do złożenia wniosku o finansowanie w bankach! Wszystko, co słusznie podnosisz, musi być omówione i wyjaśnione, a także podpisane! Nie chodzi mi tutaj tylko o pozyskiwanie klientów, ale także o to, że klienci chcą współpracować i zazwyczaj się do mnie zwracają! Poza tym, stawiam swoje poczucie sprawiedliwości na granicy z kilkoma tutaj, czy mam teraz również opuścić rozsądną ścieżkę w wyrażaniu się? Jeszcze jedno, publikuję tutaj z podpisem, zgodę na to uzyskałem wtedy, otwarcie, transparentnie i jaśniej nie mogę pokazać, jakie interesy reprezentuję, między innymi.

Tutaj podsumowuję. 90% postów w ogóle nie ma związku z tematem. Noel przedstawił mi teraz ofertę. Dziękuję za to. W ciągu najbliższych dni zostanie ona porównana z innymi ofertami, a następnie skontaktuję się z nim.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata