Re: POMOC // PRZESUNIĘCIE // Poszukiwana pożyczka z majątku prywatnego, pilne!
Napisany przez Finanzen91 -
- pn sty 21, 2019 1:41 pm
Dzień dobry,
mam 26 lat i jestem biegłym w zakresie podatków. Wiem, że nie jest to właściwy sposób, aby kontaktować się z kimś z internetu, ale jestem lekko zdenerwowany z powodu mojej sytuacji finansowej. Popadłem w długi z powodu nieostrożnego zachowania i teraz tkwię w spirali zadłużenia, która powoli mnie dusi. Moje długi wynoszą 40 000 euro i nie mam pojęcia, jak mam się z tego wydostać. Banki nie chcą mi udzielić kredytu, nie mam też innego dostępu do pieniędzy, więc moje życie jest obecnie prawdziwą katastrofą. Usłyszałem, że tutaj można znaleźć prywatnego pożyczkodawcę. Moje pytanie do Pana/Pani brzmi, czy mógłby mi Pan/Pani udzielić pożyczki w wysokości 40 000 euro i ewentualnie udzielić prywatnego kredytu? Mogę spokojnie spłacać ratę w wysokości 500 euro miesięcznie, ponieważ mam udokumentowane stałe zatrudnienie z pensją netto w wysokości 2840 euro. Przedstawienie dowodów dochodowych nie stanowi dla mnie problemu. Bardzo bym się cieszył z Państwa odpowiedzi, ponieważ to dla mnie nowe początki, które nikt inny nie mógłby mi zapewnić poza Państwem.
Mam nadzieję, że ktoś będzie w stanie mi pomóc. Moi wierzyciele zaczynają mnie ścigać, a osobiste upadłość nie wchodzi w grę.
Z poważaniem
PS: PROSZĘ, MIEJ SERCE I ODEZWIJ SIĘ!