Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: POMOC // PRZESUNIĘCIE // Poszukiwana pożyczka z majątku prywatnego, pilne!

Napisany przez Finanzen91
Dzień dobry, mam 26 lat i jestem biegłym w zakresie podatków. Wiem, że nie jest to właściwy sposób, aby kontaktować się z kimś z internetu, ale jestem lekko zdenerwowany z powodu mojej sytuacji finansowej. Popadłem w długi z powodu nieostrożnego zachowania i teraz tkwię w spirali zadłużenia, która powoli mnie dusi. Moje długi wynoszą 40 000 euro i nie mam pojęcia, jak mam się z tego wydostać. Banki nie chcą mi udzielić kredytu, nie mam też innego dostępu do pieniędzy, więc moje życie jest obecnie prawdziwą katastrofą. Usłyszałem, że tutaj można znaleźć prywatnego pożyczkodawcę. Moje pytanie do Pana/Pani brzmi, czy mógłby mi Pan/Pani udzielić pożyczki w wysokości 40 000 euro i ewentualnie udzielić prywatnego kredytu? Mogę spokojnie spłacać ratę w wysokości 500 euro miesięcznie, ponieważ mam udokumentowane stałe zatrudnienie z pensją netto w wysokości 2840 euro. Przedstawienie dowodów dochodowych nie stanowi dla mnie problemu. Bardzo bym się cieszył z Państwa odpowiedzi, ponieważ to dla mnie nowe początki, które nikt inny nie mógłby mi zapewnić poza Państwem. Mam nadzieję, że ktoś będzie w stanie mi pomóc. Moi wierzyciele zaczynają mnie ścigać, a osobiste upadłość nie wchodzi w grę. Z poważaniem PS: PROSZĘ, MIEJ SERCE I ODEZWIJ SIĘ!

Napisany przez MThiemann
Cześć Finanzen91, To dość delikatne zapytanie tutaj na forum, ale z uwagi na opisana przez Ciebie sytuację jest zrozumiałe. Istnieją także prywatni inwestorzy, którzy udzielają pożyczek osobom prywatnym poprzez finansowanie społecznościowe (chociaż zwykle pod wyższymi warunkami, ponieważ obciążają sobie zwiększone ryzyko niewypłacalności poprzez naliczenie dodatkowej marży). W przypadkach podobnych do Pana/Pani sytuacji udało nam się już wielokrotnie znaleźć rozwiązania kredytowe za pośrednictwem naszego bezpłatnego porównywarka kredytów ratalnych online. Ważne jest tutaj oprócz odpowiedniej zdolności kredytowej (dodatnie saldo przychodów i wydatków) przede wszystkim ocena z Biura Informacji Kredytowej, która jest wolna od negatywnych zapisów (np. odmowy kredytu itp.). Dla osób, dla których to rozwiązanie nie wchodzi w grę z powodu już istniejącego negatywnego wpisu w BIK, nadal mogą złożyć wniosek kredytowy w firmie Bonkredit. Tam dostępne są także rozwiązania kredytowe bez sprawdzania BIK. W obydwu wariantach nie ponoszą Państwo żadnych kosztów. Nawet jeśli wniosek kredytowy zostanie odrzucony lub nie chcą Państwo zaakceptować przedstawionej oferty. Pozdrowienia, M. Thiemann

Cześć, mam kredyt bez sprawdzania w bazie danych Schufa w Sigma Kreditbank od stycznia ubiegłego roku, więc kredyt bez dodatkowej weryfikacji w bazie Schufa odpada. Moja historia kredytowa w bazie Schufa jest niekorzystna i pilnie potrzebuję spłacić swoje zobowiązania, próbowałem w różnych bankach.. wszyscy mnie zawodzą! Jestem wiarygodną osobą, po prostu miałem trudny okres. To może przydarzyć się każdemu, jestem gotowy zacząć od nowa i poprawić wszystko. Potrzebuję pilnej pomocy! Pozdrowienia!

Napisany przez MThiemann
Cześć finanzen91, ok, więc wykorzystałeś już obie możliwości, o których mówiłem. Czy istnieje ewentualnie możliwość wzięcia prywatnego kredytu poprzez inną osobę (na przykład z rodziny) posiadającą własne wystarczające dochody? (Prawdopodobnie już o tym pomyślałeś, prawda?) Pozdrowienia M. Thiemann

Cześć, Takie podejście nie wchodzi w grę. Musi istnieć sposób spłacenia mojego ogólnego długu, nie można pozostawić nikogo na lodzie. Szukam osoby prywatnej, która mogłaby udzielić mi kredytu ze swoich prywatnych środków, bez udziału banku. Regularnie spłacam raty, ale nie wiem, kto w takiej trudnej sytuacji mógłby pomóc prywatnie. Bogaci ludzie darowują miliony euro, ale nikt nie pomaga w takiej sytuacji, gdy chodzi TYLKO o 40 000 euro. To dla mnie niepojęte! Mam nadzieję, że odezwie się ktoś, kto ma dobroć, by mi pomóc! Pozdrowienia

MThiemann, Proszę wyślij mi prywatną wiadomość.

Napisany przez Alex [CryptoMod]
Doradztwo dla dłużników ?

Napisany przez hanes
na przykład: https://schuldner-community.de/

Napisany przez Peto
Cześć ... jestem w tej samej sytuacji. Chodzi o 15000 ... ale nikt nie może pomóc ...

Napisany przez Alex [CryptoMod]
Herrmueller pisze: Doradztwo dla dłużników ?
…………………………...

Napisany przez hausbauwest
Chodzi tylko o 40 000 u mnie lub ... chodzi tylko o 15 000 u mnie ..... Wydaje mi się, że u was obojga coś jest bardzo nie tak.....

Napisany przez hausbauwest
Finanzen91 pisze: MThiemann, Proszę wyślij mi wiadomość prywatną.
Tutaj również... dlatego nie dostaniesz się do jasności... Zawsze ktoś inny musi coś zrobić dla Ciebie. Jeśli czegoś od niego chcesz... rusz palcami i napisz mu wiadomość prywatną.

Napisany przez LadySunshine
Z dużym prawdopodobieństwem nie znajdziecie tutaj pożyczkodawcy. Obydwoje powinniście pilnie skorzystać z poradnictwa dla dłużników. Jeśli twierdzicie, że jesteście w stanie spłacić kredyt, to dzięki wsparciu poradnictwa dla dłużników możecie od razu spłacić wierzycieli. Na pewno istnieją również oferty poradnictwa dla dłużników w Waszej gminie lub organizacji takich jak Caritas, Diakonia itp. w Waszym mieście.

Napisany przez wbs
Zazwyczaj wierzyciele zawsze rozważą poważne oferty, zanim stracą nadzieję na odzyskanie swoich pieniędzy. Heidi

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata