Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Potrzebuję pożyczki na przeprowadzenie.

Napisany przez Barns83
Dobry wieczór, Potrzebuję krótkoterminowego pożyczki, ponieważ moje zaległe podatki są wyższe niż przewidywano. Ogólnie musiałem zapłacić 67 000 €. 60 000 € zostało już opłacone, więc muszę w tym tygodniu zapłacić pozostałe 7000 € tym pasożytom, czyli Urzędowi Skarbowemu. Ponieważ nie spodziewałem się tak dużej sumy w najbliższych dniach i zainwestowałem w kilka projektów z góry, liczę na to, że do końca przyszłego tygodnia klienci zapłacą faktury, co pozwoli mi uregulować resztę długu. Moje możliwości przekroczenia limitu w banku są również wyczerpane, dlatego szukam kogoś, kto może udostępnić mi 7000 € na 10 dni z odsetkami w wysokości 20%. Pozytywne badania sprawozdania finansowego oraz pozytywna ocena w Crefo są dostępne. Pozdrowienia

Napisany przez hausbauwest
Jeśli musisz zapłacić 67 tysięcy podatku, to naprawdę dobrze zarabiasz. Z takim zestawieniem, powinieneś bez problemu dostać limit na koncie w wysokości 20 tysięcy lub więcej. Idź do banku i załóż taki debet.

Napisany przez Barns83
Twój komentarz wcale mnie nie posunął do przodu. Mam nawet debet w wysokości 35k, ale wspomniałem, że mój limit zostanie wyczerpany do przyszłego tygodnia. Ponadto zaoferowałem uczciwą stopę procentową. Proszę o poważne odpowiedzi, mimo wszystko dziękuję za radę. Pozdrowienia

Napisany przez wbs
Następująca wskazówka, ponieważ również znalazłam się kiedyś w podobnej sytuacji. Porozmawiaj z urzędem skarbowym na ten temat. Ponieważ już wpłynęło 60 000 € i pozostała tylko niewielka kwota do spłaty w ciągu następnych dwóch tygodni, doświadczenie mówi, że nie będzie żadnych lub bardzo niewielu problemów. Być może będziesz musiał/a trochę błagać. Jeśli to wszystko nie pomoże, być może wiesz, że naliczany jest odsetek za zwłokę w wysokości 1% za każdy rozpoczęty miesiąc. Przy pozostałej kwocie 7000 € byłoby to zaledwie 70 €. To jest kwota, którą można znosić. Pozdrawiam serdecznie, Heidi

Napisany przez 2tneub
Tak, w urzędzie skarbowym istnieje zarówno odroczenie podatku, jak i płatność w ratach.

Napisany przez 6Bankkaufmann
Cześć Barns83, moim zdaniem całkowicie możliwe jest po prostu zadzwonienie do urzędu skarbowego i poproszenie o odroczenie lub rozłożenie na raty kwoty 7 000 EUR. To powinno być całkowicie wykonalne.

Napisany przez Barns83
Nie przyjmuj rat, byłem również na miejscu i moje białe zabiegi dentystyczne wyglądają śmiesznie. Chcą pełnej sumy. W przeciwnym razie nie napisałbym tutaj postu. Dziękuję mimo wszystko

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata