Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące wszystkich innych tematów związanych z finansami.

Re: Potrzebna pomoc :/

Napisany przez Hermetika
Cześć i dobrze się wieczór! Mam problem... Posiadam bardzo dobre możliwości, ale są one interesujące tylko dla osób zamożniejszych (do których obecnie nie należę). Problem leży w tym, że nie mam kontaktów w tej dziedzinie ani talentu, aby to wiarygodnie przedstawić. Jednakże oferta jest prawdziwa i nie ma w niej żadnej oszustwa. Osoby zainteresowane, które poświęcą czas i skontaktują się bezpośrednio z moim znajomym, chętnie ich przekażę dalej. Szybko zorientują się, że oferta jest poważna, a nie tylko pustymi obietnicami. Chciałbym jednak przekazać kontakt tylko osobom, które dysponują wymaganym kapitałem, a nie tylko z ciekawości. Jeśli w twoim otoczeniu jest ktoś, kto mógłby być zainteresowany, ponieważ ty nie posiadasz potrzebnego kapitału, jak ja na przykład, to proponuję nawiązać kontakt, aby móc coś wyjaśnić i polecić potencjalnemu zainteresowanemu. Byłoby to ogromną pomoc, która oczywiście zostanie wynagrodzona.

Napisany przez 2utopus
Cisza po grze i każdy dostaje swoje - dlaczego rzeczywiste BEZPOŚREDNIE możliwości tutaj nie są konkretnie opisane? Pachnie zbyt mocno jak piramida finansowa lub podobne.

Napisany przez Hermetika
Nie, to nie jest kulka śnieżna. Nie jestem odpowiednią osobą, aby to wyjaśnić w taki sposób, który byłby odpowiedni dla publiczności. Po prostu się nie czuję...

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata