Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Trudna sytuacja - Poszukiwany pilnie kredyt od osoby prywatnej

Napisany przez Stuttgart0711
Cześć wszystkim, znajduję się obecnie w trudnej sytuacji finansowej. Po tygodniach oczekiwania na decyzję dotyczącą wniosku kredytowego i zapewnieniach banku, że kredyt wkrótce zostanie wypłacony, otrzymałem teraz odmowę. Jestem naprawdę zrozpaczony, ponieważ moi przyjaciele i rodzina niestety nie mają możliwości pożyczenia mi pieniędzy. Poszukuję pilnie kogoś, kto mógłby udzielić mi prywatnego pożyczki w wysokości 3,500 €. Oczywiście z umową pożyczki i zapłatą odsetek. Proszę o powstrzymanie się od zbędnych komentarzy osób, które nie znają mojego życia ani powodów. Z góry dziękuję.

Napisany przez Ex-Studentin
Do czego jest potrzebny ten kredyt? Jeśli to tylko jeden wierzyciel, warto z nim negocjować raty. Będzie mu to bardziej odpowiadać niż gdybyś złożył(a) wniosek o upadłość konsumencką z jego powodu.

Napisany przez finanzierung
Ex-Studentin pisze: Dlaczego potrzebujesz kredytu? Jeśli masz tylko jednego wierzyciela, spróbuj negocjować raty z nim. Powinno być dla niego lepsze niż składanie prywatnego wniosku o upadłość z powodu niego.
To nie chce czytać...… Chce prostego rozwiązania, wypełnienia starej dziury poprzez otwarcie nowej, aby dalsze prowadzenie się do finansowego kryzysu. Proszę nie dodawać zbędnych komentarzy osób, które nic nie wiedzą o moim życiu ani o powodach. Nie trzeba znać wielu rzeczy, aby zrozumieć, że gdy doszedłeś do granicy możliwości banku, nie można po prostu dalej brnąć z kolejnymi pożyczkami. W związku z tym Ex-Studentin ma całkowitą rację, warto negocjować raty z obecnym wierzycielem i od razu przelać pierwszą ratę jako dowód dobrej woli.

Napisany przez hanes
to wtedy istnieje jeszcze rozwiązanie ostateczne:
"https://www.sigmakreditbank.li/"

Życie nie zawsze jest łaskawe dla wszystkich i istnieje wystarczająco dużo ludzi, którzy muszą radzić sobie z jednym ciosem za drugim. A to niesie za sobą także koszty. Ludzie nie zawsze są winni tego, co im się przytrafia...

To już interesujące, gdy ktoś tutaj zamieszcza ogłoszenie i dostaje od mądrych głów tu rady. Dlaczego odpowiadasz, skoro i tak nie możesz pomóc? Po prostu trzymajcie zamknięte swoje super inteligentne pyski i koniec... Dlaczego mądrzale? Myślę, że to po prostu rzeczywistość..... Jeśli bank już nic nie daje (debet byłby najprostszym rozwiązaniem), to trzeba zastanowić się, dlaczego nadal otwiera się kolejne długi, aby załatać innego. Była studentka trafiła w sedno, uzgadniając raty z wierzycielem i spłacając zadłużenie bezpośrednio tam. no cóż, a potem są jeszcze skrajne przypadki, gdy można skorzystać z https://www.sigmakreditbank.li/ Lub doradztwo dla zadłużonych.....

Napisany przez Freeliner
Finanzen-2018 pisze: To naprawdę interesujące, gdy ktoś tutaj się reklamuje i dostaje tu po uszach od tych mądrych. Dlaczego odpowiadasz, skoro i tak nie potrafisz pomóc? Po prostu trzymaj swoją superinteligentną gębę zamkniętą i już...
Finanzen-2018 Stuttgart0711 ...hmmm, Wsparcie za pomocą konta z podwójną tożsamością?! .

W krótkim czasie pojawiły się niespodziewanie wysokie koszty. Dlatego zdecydowałem się ubiegać o pożyczkę. Nie miałem tej sumy dostępnej. Ponieważ proces związany z bankiem trwał tygodniami, a rachunki musiały zostać uregulowane, musiałem skorzystać z krótkoterminowej pożyczki. Miał on jednak ogromne dodatkowe koszty. Pracuję i zarabiam pensję, którą regularnie mogę przeznaczyć na spłatę kredytu. Niestety, nie mam możliwości spłaty rat, dlatego też zwracam się o pomoc. Jest to dla mnie trudne, ponieważ w dodatku do sytuacji kryzysowej i desperacji, czuję się coraz bardziej przytłoczony.

Drogi Stuttgart0711, nikt nie mówi, że jesteś teraz w takiej sytuacji przez własną winę. Jednak musisz także spojrzeć na rzeczywistość. Jeśli żaden bank nie udziela Ci kredytu, stoisz z plecami do muru i możesz zdobyć pieniądze tylko za znacznie wyższą cenę, co oznacza, że dół staje się coraz większy, a nie mniejszy. Na razie zapłać swoje czynsz/nakłady oraz za jedzenie w lodówce, aby nie stracić mieszkania. Wszystko inne może poczekać. Dlaczego nie ma możliwości rozłożenia płatności na raty? Jeśli będziesz musiał/a ogłosić upadłość prywatną, to prawdopodobnie do tego dojdzie, a wtedy wierzyciel otrzyma nawet mniej albo w ogóle nic.

Napisany przez Sabrinavier
Cześć, jestem tu nowy i pilnie szukam prywatnego pożyczki w wysokości 4000€. Niestety potrzebuję tej kwoty już do jutra o 12:00, więc nie zdążę dostać kredytu w banku. Naprawdę jestem zdesperowany i byłbym wdzięczny, gdyby ktoś mógł mi pomóc jeszcze dziś. Pozdrawiam

Napisany przez Loona
Cześć razem, potrzebuję pilnie 500,- płacę każdego miesiąca 50,- w ratach

Napisany przez Loona
Nie mogę wziąć kredytu, dlatego szukam prywatnie

Napisany przez Hilfe
Chciałbym zaproponować płatność w 18 ratach po 50€

Napisany przez Loona
Hilfe pisze: Tak, zgodziłbym się zapłacić 18 * 50€ jako ratę.
Czy mógłbyś mi wysłać prywatną wiadomość, jeśli naprawdę chcesz mi pomóc, ponieważ próbowałem, ale mi się nie udało albo nie mogę znaleźć, gdzie można wysłać prywatną wiadomość?

Napisany przez TomBrady
"
Zeznanie, w jaki sposób uzyskałam pożyczkę w wysokości 2% (Mitch Fast Loans)

Komplement dnia dla wszystkich tutaj, nazywam się Susan Cody, chciałabym z całego serca polecić współpracę z firmą Mitch Fast Loans w celu uzyskania wszelkiego rodzaju pożyczek. Znajdowałam się w kryzysie finansowym i potrzebowałam pożyczki w wysokości 95 000 [url]euro[/url]. Spróbowałam prawie wszystkich banków oraz niektórych innych firm kredytowych i nie otrzymałam zgody. Wtedy postanowiłam spróbować jeszcze raz. Poprosiłam o pomoc firmę Mitch Fast Loans, i była to najlepsza decyzja dla mnie i mojej rodziny. Na szczęście [url]pożyczka[/url] została udzielona pomyślnie, także z lub bez zabezpieczenia, ale bez sprawdzania zdolności kredytowej, a ich usługi są szybkie, solidne i godne zaufania.

Masz trudności z uzyskaniem kapitału od lokalnych banków i innych instytucji finansowych? Masz problemy z nieuregulowanymi rachunkami i nie wiesz, w którą stronę się zwrócić lub gdzie szukać pomocy? A co powiesz na renomowaną firmę konsolidacji zadłużenia, która pomoże Ci obniżyć miesięczną ratę, abyś miał/a przystępne opcje spłaty oraz trochę oddechu, gdy zbliża się koniec miesiąca i trzeba zapłacić rachunki? Mitch Fast Loans to odpowiedź, oferują [url]kredyty[/url] o bardzo atrakcyjnej stopie procentowej 2%. Zainteresowani powinni skontaktować się z nimi pod adresem e-mail: mitchfastloans@gmail.com WhatsApp: +1-781-656-7138.

Ich usługi obejmują [url]kredyty[/url] edukacyjne, [url]kredyty[/url] hipoteczne, [url]kredyty[/url] refinansowe, [url]kredyty[/url] biznesowe, [url]kredyty[/url] rolnicze, [url]kredyty[/url] hipoteczne, [url]kredyty[/url] typu „hard money”, [url]kredyty[/url] samochodowe, [url]kredyty[/url] osobiste, [url]kredyty[/url] studenckie, [url]kredyty[/url] mieszkaniowe itd. Proszę skontaktuj się z nimi jeszcze dziś w celu uzyskania dalszych informacji poprzez e-mail: mitchfastloans@gmail.com WhatsApp: +1-781-656-7138.

Z powrotem komplement, takiego bełkotu nie wylewa się tak łatwo ze swojej duszy."

Napisany przez Cocaylina
Cześć wszystkim tam na zewnątrz,

Potrzebuję małego pożyczki w wysokości 300€, spłacałbym ją miesięcznie i oczywiście zawarlibyśmy umowę lub omówiliśmy wszystko poprzez wymianę numerów. Będę wdzięczny za poważne oferty, niestety jest powód, dlaczego chciałbym otrzymać pożyczkę prywatną. Jeśli ktoś może pomóc, proszę o kontakt. Dziękuję

Napisany przez 2titan1981
Korzystać z Dispo?

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata