Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Co mam zrobić ze swoim funduszem Deka?

Napisany przez ADMCI4
hi, Z pewnością pamiętasz, jak kilka lat temu zainwestowałem moje pieniądze w ten fundusz na zalecenie mojego banku. Fundusz: DekaStruktur: 4 Chance (A0BLVT, LU0185901070) - aktualne kursy i wykres (kurs, portret funduszu, dane podstawowe) Było to wówczas w dołku 2006 roku, gdy jedna jednostka kosztowała 58€. Niestety, od końca 2007 roku fundusz systematycznie spada i teraz wynosi 47€ (minimum roczne wyniosło 43,5€). Nie wiem, czy teraz powinienem sprzedać, czy poczekać. Jak widzicie przyszłość - czy DAX się podniesie (jakoś jest ściśle z nim powiązany) czy też spadnie na dno. Dziękuję za waszą ocenę Martin

Napisany przez ADMCI4
Nikt nie ma pomysłu?

Napisany przez ADMCI4
Na pewno warto to zatrzymać, ponieważ kurs powinien wzrosnąć w najbliższych miesiącach!

Napisany przez Ratgeberspezi
Jeśli je jeszcze masz, sprzedaj w ciągu najbliższych 4-6 tygodni. Aktualnie po 51 euro. Kryzys dopiero się zaczyna, dlatego warto korzystać z produktów bezpiecznych w kryzysie, które są niezależne od giełdy. Jeśli jest zapotrzebowanie, prześlij wiadomość.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata