Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Postbank: Bardzo atrakcyjna stopa procentowa dla przekroczenia stanu konta

Napisany przez Michi2020
Cześć wszystkim, wydaje się, że Postbank uważa swoich (potencjalnych) klientów za dość głupich. Na stronie https://www.postbank.de/privatkunden...d=ql-200plus50 reklamuje Bardzo korzystną stopę odsetek za przekroczenie stanu konta! Po kilku chwilach w drobnym druku znajduje się stopa odsetek w wysokości 12,60% za przekroczenie stanu konta. Uważacie to za bardzo korzystne? Dla mnie to naprawdę bezczelne, a jakie jest Wasze zdanie?

Napisany przez ElephantMan
To dotyczy oprocentowania debetu tolerowanego, a nie normalnego limitu debetowego. Nawiasem mówiąc, uważam, że i ten nie jest szczególnie korzystny... Choć jest tańszy niż u innych, to też nie jest specjalnie korzystny.

Napisany przez Birgit
Jeśli nie przekraczasz limitu konta, to obojętne, jak wysokie/niskie są oprocentowanie. Ale mam wrażenie, że w dzisiejszych czasach normą jest przekraczanie limitu konta. Nie rozumiem, dlaczego tak się dzieje. Ale nie dziwi mnie wcale, że jeden po drugim pojawiają się tutaj i szukają kredytodawcy.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata