Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: pożyczka pieniędzy prywatnie

Napisany przez Antigone0605
Cześć wszystkim, brzmi to głupio, to tylko pytanie. Potrzebuję dzisiaj jeszcze 200 euro i nie wiem skąd. W zeszłym miesiącu zrezygnowałem z pracy w moim poprzednim miejscu zatrudnienia i rozpocząłem pracę gdzieś indziej od 1. Otrzymuję wynagrodzenie z poprzedniego miejsca pracy 15. tego miesiąca, więc wszystko wraca do normy. Jednak ten miesiąc miałem kilka nadzwyczajnych wydatków, takich jak dopłata do opłat za media w wysokości 280 €, obecnie jest sprawdzane, skąd to się wzięło, bo w sumie nic nie zużyłem. Czy ktoś mógłby mi pomóc? Pozdrowienia

Napisany przez 2utopus
Czy jesteś na wypłatę? Karta kredytowa? Zbieranie butelek na meczu piłkarskim? Lombard? Targ staroci? Do czego dokładnie potrzebne są dziś 200 euro? Jeśli zostałbyś w starej pracy, czy sytuacja byłaby taka sama? (Czy pieniądze za ten miesiąc w nowej pracy przychodzą też dopiero po 2 tygodniach od jego zakończenia? Zazwyczaj dostaje się je w bieżącym miesiącu w pierwszy dzień przedostatniego dnia roboczego miesiąca, a nie dopiero w kolejnym miesiącu?)

Ponieważ mamy sobotę, nie mogę teraz uzyskać debetu w moim banku. Zacząłem PRZEZ zamówienia 1., więc raczej nie dostanę teraz wynagrodzenia. Nie będę tutaj publicznie mówić, do czego dokładnie potrzebne są te pieniądze. Tylko jeśli ktoś miałby możliwość pomocy w krótkim czasie.

Napisany przez 2utopus
Kiedy zaczynałem pracę w Telekomie, pierwsza wypłata nadeszła już pierwszego dnia pracy. A w obecnym miejscu pracy pieniądze zawsze są na koncie do 24. tego samego miesiąca. Kiedy wspomniałem o debecie, miałem na myśli skorzystanie z dostępnego debetu na bankomacie lub przekroczenie debetu. Wiele oddziałów Poczty Bankowej jest nadal otwartych dzisiaj.

No cóż, masz szczęście z pracodawcą. Nigdy nie słyszałem, żeby pracodawca płacił z góry, zanim jeszcze przepracujesz cały miesiąc. ? Nie mam debetu, zrezygnowałem z niego 2 lata temu, ponieważ bałem się przyzwyczaić do pieniędzy i nie móc już z tej sytuacji wyjść. Teraz przydałby mi się, ale niestety. Zresztą, nie jestem w Postbanku.

Napisany przez Freeliner
Na te wydatki nie ma pilnej potrzeby, dzisiaj się nie spiesz!!! ...chyba że na rundkę w burdelu albo imprezkę w klubie swingerskim:-) Wystarczy dzisiaj złożyć wniosek o debet i mieć dostęp do niego w poniedziałek albo we wtorek

Niestety, musiała być pośpiech i to nie dla zabawy. Ale udało się wszystko inaczej ustalić. Więc wszystko świetnie, bez wpadania w długi. ?

Napisany przez Pupa
Pytam się naprawdę i jestem wkurzony,
Pisząc pożyczki od osób prywatnych, ale jeśli ktoś spyta cię, czy możesz pożyczyć mu coś?
Czasami są źle potraktowani.
Wierzę, że nie bez powodu pytają, czy ktoś pożyczy.
To upokorzenie, które się tu czyta, to skandal.

Kto ma pieniądze, ten ma władzę, a kto nie ma, zawsze jest głupi.
To takie proste i to się nie zmieni

Napisany przez Pupa

@Pupa: Przełamałeś system! Gratulacje!

Potrzebuję też 3000€
Dla mnie to tylko oszustwo
Takie rzeczy nie są w porządku

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata