Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące wszystkich innych ubezpieczeń.

Re: Finansowanie kosztów mojej RSV, co obejmuje moje ubezpieczenie ochrony prawnej?

Napisany przez ADMCI4
Cześć, czy ktoś zna się na ubezpieczeniach ochrony prawnej i może mi doradzić? Chciałbym wykupić ubezpieczenie ochrony prawnej, ale mam wątpliwości. Martin

Re: Finansowanie kosztów mojej RSV, co obejmuje moje ubezpieczenie ochrony prawnej?

Napisany przez ADMCI4
Cześć Martin, osobiście uważam, że ubezpieczenie ochrony prawnej jest niezmiernie ważne. Kto wie, na jakie spory możemy trafić. Jakie masz wątpliwości? Pozdrowienia

Napisany przez ADMCI4
To zależy od tego, w jakim ubezpieczeniu i pod jakimi warunkami zawrzesz umowę. Zazwyczaj istnieje udział własny, także powinieneś zwrócić uwagę, że nie wszystkie RSV pokrywają wszystkie spory. W umowie możesz również wykluczyć pewne przypadki, takie jak prawo pracy/ruch drogowy itp., co oznacza, że będziesz musiał płacić niższe składki. Radzę ci koniecznie porównać różne oferty ubezpieczeń i dopiero potem zdecydować się na RSV. Chris

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata