Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Potrzebuję pilnie pożyczki na dzisiaj po południu.

Napisany przez Hilfe2019
Cześć Kochani Bardzo mi przykro, ale znalazłem się w trudnej sytuacji. Pilnie potrzebuję 10 000 euro do dzisiejszego popołudnia. Jestem świadomy, że to dużo, ale zawsze będę spłacał terminowo w ratach i oczywiście z odsetkami. Byłoby mi niezmiernie miło, gdyby to było możliwe. Wiem, że dla prywatnych inwestorów to duża kwota, ale naprawdę potrzebuję pilnej pomocy.

Napisany przez 2tneub
Czy dzisiaj po południu jest spotkanie w biurze podróży?

Napisany przez Hilfe2019
Nie. Przeczytałem również, że to norma, że musisz być wystawiony na takie komentarze. Jednak nie będę się nimi przejmować. Moje zapytanie jest dla mnie ważne.

Napisany przez BenniG
Z powodu 10 000 € na pewno nie wyjechałbym na stałe za granicę. Ale za milion... Czy przypadkiem nie ma tam kogoś? Niekoniecznie musi być to do dzisiaj południa. Mi wystarczy, jeśli pieniądze będą tam w przyszły weekend.

Napisany przez 6Bankkaufmann
Cześć Hilfe2019, sądzę, że Twoje zapytanie nie jest poważne. Czy zdecydowałbyś się na udzielenie kredytu na podstawie takiego ogłoszenia? Na pewno nie traktujesz tego wystarczająco poważnie. Jak już wielokrotnie wspominałem, z mojego punktu widzenia nie ma prywatnych inwestorów. A jeśli chcesz pożyczki w wysokości 10 000 euro, powinieneś całkowicie obnażyć swoje karty. Napisz kim jesteś, co robisz zawodowo, jaka jest Twoja historia kredytowa, czy masz istniejące długi, itd.

Napisany przez Hilfe2019
To mogę zrobić z przyjemnością. Po prostu nie chciałam być przedmiotem drwin, jak to często ma miejsce w takich sytuacjach, o czym już przeczytałam. Jestem samotną matką trójki dzieci. Niestety, doświadczyłam poważnego ciosu losu, kiedy przeszedłam poślizg w kontaktach z osobą, która chciała mi pożyczyć pieniądze i teraz potrzebuję dodatkowych 2000 euro. Dlatego moja prośba dotyczy kwoty 10 000 euro. Moja historia kredytowa jest tak zła, że nie mogę dostać pożyczki od banku. Dlatego zwracam się z prośbą do prywatnych inwestorów, którzy być może pożyczyliby mi te pieniądze. Rozumiem, że ta prośba może wywoływać śmiech, ale gdy samemu znajduje się w takiej sytuacji, człowiek łapie się wszystkiego, co może pomóc. Być może teraz pojawią się odpowiedzi sugerujące pomoc w zakresie doradztwa finansowego...ale jak już wspomniałam, sytuacja jest taka, jaka jest. Mówię to poważnie, jestem zdesperowana i pilnie potrzebuję kogoś, kto być może chciałby mi pomóc i udzielić tej pożyczki.

Napisany przez 6Bankkaufmann
Jaka jest podstawa, abyś mógł spłacić kredyt w wysokości 10 000 EUR? Jakie są stałe dochody? Jako samotna matka? Przepraszam, ale to nie działa tak, jak myślisz.

Napisany przez Hilfe2019
Ja, pracuję. Wiem, że nie mogę płacić dużych rat, ale dałbym radę.

Napisany przez 2tneub
Moja komentarz w biurze podróży był z pewnością trochę złośliwy, ale trafiał cel. Tutaj nikt nie może sprawdzić, czy wydajesz pieniądze na następną podróż, czy faktycznie jesteś samotną matką z trójką dzieci. Dlatego nikt nie da ci tutaj 10 tys. €, bez względu na to, czy opuszczasz spodenki czy nie. Istnieją pewne portale kredytowe oferujące kredyty P2P, aby zabezpieczyć trochę również pożyczkodawców. W ten sposób ryzyko niewypłacalności jest rozłożone na wielu barkach. Ale nawet tam nie dostaniesz pieniędzy do południa. Dlatego radziłbym, abyś nie rozgłaszał swojego życia tutaj, bo nie ma to sensu. Mała wskazówka: Najprawdopodobniej pieniądze można uzyskać najłatwiej w kręgu prywatnym, ponieważ ta osoba najłatwiej może ocenić ciebie, twoją sytuację i wolę zwrotu. Jednakże w przypadku niespłacenia, wiele może zostać zniszczonych. Powinno się być tego świadomym. Pracodawca byłby również opcją.

Napisany przez Hilfe2019
Być może mają Państwo rację

Napisany przez Alex [CryptoMod]
Napisz więc, po co potrzebujesz 10 000 EUR? Jak już zauważono, tutaj nie dostaniesz kredytu, ale możesz otrzymać pomoc w postaci propozycji rozwiązania... Na przykład, zaoferować wierzycielowi lub wierzycielom płatność ratalną i od razu spłacić pierwszą ratę? Lub zależnie od swoich dochodów, zgłosić się do osobistego upadku.

Napisany przez ProfFF
Polecam również skorzystanie z porady prawnej. Ponieważ jeśli faktycznie chodzi o oszustwo itp., można również dochodzić roszczeń prawnych lub uzyskać porozumienie. Może warto najpierw się zastanowić i nie przesyłać środków finansowych zdaniem.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata