Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Która dobra dusza pożyczy....

Napisany przez McLovin309
Moin Moin. W potrzebie diabeł jada muchy.... albo szuka dobrej duszy, która mu pomoże. Z powodu zmiany pracy i naprawdę okropnego byłego szefa (ciągle czekam na zaległą pensję) finansowo mam teraz trochę trudności.... i chociaż nie widzę tutaj zbyt dobrych perspektyw, uważam, że nie wolno tracić nadziei i warto spróbować. Ponieważ już nie mam pomysłów, mój telefon jest za stary na zastaw, rzeczy nie sprzedają się na eBay, a niestety nie ma już rodziny, którą można by było o coś poprosić. Więc teraz znalazłem się tutaj z nadzieją, że znajdę kogoś z sercem i zrozumieniem, kto mógłby mi pomóc do końca miesiąca.... resztę można omówić (jeśli w ogóle do tego dojdzie). Dlatego jeśli jest ktoś, kto mógłby mi pożyczyć 150-200 € do końca miesiąca, byłbym niezmiernie wdzięczny i oczywiście dodatkowo zapłacę bonus lub ugotuję dla niego.... lub w jakiś inny sposób pokażę moją wdzięczność ? Z poważaniem, Bastian

Napisany przez 6Bankkaufmann
Spróbuj z firmami takimi jak Vexcash lub innymi. Lub skorzystaj z usług doradcy ds. zadłużeń. Dwa miesiące temu miałem przypadku, gdzie klient w jednej z wymienionych firm wziął pożyczkę w wysokości 150 EUR. Nie był w stanie spłacić długu, a pożyczka w wysokości 150 EUR została nawet odwołana.

Napisany przez Deadlef
Bankkaufmann pisze: Dokładnie, spróbuj takich firm jak Vexcash lub innych. Albo skorzystaj z doradztwa w zakresie zadłużeń. Dwa miesiące temu miałem sytuację, gdzie klient w jednej z wymienionych firm wziął pożyczkę w wysokości 150 euro. Nie był w stanie spłacić i pożyczka w wysokości 150 euro została nawet anulowana.
Tak, oczywiście warto spróbować z firmami takimi jak Vexcash, gdy pilnie potrzebujesz niewielkich kwot w sposób niewymagający. To, że pożyczka zostaje anulowana, jeśli nie spłaca się rat, jest sprawą zupełnie normalną.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata