- sob kwie 06, 2019 3:10 pm
Alexius, pomogę Ci na koniec, ponieważ jesteś tu nowy (co dotyczy tylko nazwy):
Od 8 lat i prawie 10 000 postów zachowuję się tutaj na forum tak, jak podejrzewasz. Robię tylko fałszywe oświadczenia, oszukuję ludzi/konsumentów/TEs i wprowadzam ich w błąd. Liczy się tylko zysk, wszystko podporządkowuję temu. Od zawsze.
Potrzeba tylko kilku osób, które zauważyły to dotąd, ty szelma jesteś jednym z nich. Dziwne jest to, że konsumenci i poszukiwacze pomocy nie zostali w tym zauważeni, przez 8 lat nie było ani jednej skargi, i chociaż na pewno nie byłem zawsze najlepszy i z pewnością popełniłem tu i ówdzie błąd, to ważne, że ci niewielu niekonsumentów czy obecnie niechętnych do finansowania mnie zdemaskowali.
Moja oferta jest otwarta, cieszę się na kolegów i ekspertów, którzy merytorycznie i fachowo wzbogacają forum, wzbogacają także mnie i oczywiście mnie poprawiają, jeśli to jest odpowiednie i wskazane.
Mała uwaga, dyskusja na temat struktury odwrotnej rentowności, zgodnie z moją definicją lub zwłaszcza odniesienie do niej, nie zaszkodziłaby żadnemu, ale naprawdę żadnemu konsumentowi w żaden sposób, w żaden sposób.
Dziękuję również za ujawnienie, kim jestem, i ostrzeżenia dla beztroskich, zdezinformowanych, nieostrożnych, tak, trzeba - jeśli prawidłowo interpretować twoje obowiązki opieki - głu... i niesamodzielnych konsumentów i ludzi.