Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: Jestem emerytem, a ten kraj jest d... WHEN 2)

Napisany przez privatier
po przełomowym sukcesie pierwszego sezonu Jestem emerytem, a ten kraj ma tyłek //Link wygasł teraz kontynuacja (chociaż już lata temu zlikwidowałem telewizję dla góbi, model sezonów okazał się skuteczny, więc go przyjąłem). Co się stało? Ponownie spróbowałem refinansować. Nawiasem mówiąc: patrzę na swój profil i widzę, że nie mam tutaj żadnych znajomych! To prawie tak źle jak na fejsie, insta itp., tam też ich nie mam

Napisany przez privatier
Wow, ledwo opublikowałem moją niezadowoloną opinię, już pierwsze zaproszenie do znajomości się pojawiło, które oczywiście przyjmuję. Brak podziękowań również nie jest zbyt dobrze ode mnie. Aktualizacja, 5 minut później: Muszę przyznać, że to forum żyje! Dziękuję za podziękowania!

Napisany przez Hilfe
Słuchaj !! Wybrałeś niewłaściwy zawód jako emeryt, gdzie dojdziemy, jeśli każdy będzie pracował tylko dla pieniędzy! Mimo że jesteś mi sympatyczny, otrzymujesz podziękowanie plus zaproszenie do znajomych

Napisany przez privatier
Cóż, nie wybrałem sobie tej profesji. Już w pierwszym wpisie pierwszego sezonu opowiedziałem, jak otrzymałem tytuł prywatyzatora od pierwszego skulenia (DKB). Musiałem nawet najpierw to zgooglować... więc wyobraziłem sobie, że przynajmniej przyjacieluję z alfą samca bohmännchen, ale może po prostu znowu mnie odprzyjaźnił Jestem ciekawy, czy uda mi się dziś poruszyć temat...

Napisany przez 6Bankkaufmann
Jaka historia kryje się za tym?

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata